Polityka ogólnie.
|
17-06-2017, 08:57 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2017 09:02 AM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Jestem w UK i jakoś nie doświadczyłem na sobie islamu, normalne życie , duzaa różnorodność i spokój .
Jednak w centrum się dzieje dużo więcej, te ataki to norma nie długo będzie. Nie przyjmować ścierwa , a jeśli już to tylko kobiety i dzieci na czas określony , pomagać ale na miejscu . A dodam że murzyny są strasznie głusi dra te mordy strasznie :-), Spotkała mnie jedna przykra sytuacja: Siedze pod Tesco i widzę grupie młodych ludzi az tu nagle dwie dziewczyny idą w moim kierunku i dra się . Już w głowie mam będą kłopoty bo mam taka mordę co przyciąga kłopoty, i ta mniejsza się pyta o fajkę biała była , mówię nir mam aż tu nagle druga wodę chciała mi zabrać murzynka jebana, mysle nie dam Muszynianki prawie całą miałem a może mnie obleje jeszcze a przecież jej nie zajebie. Miała siły że mogłem wyrwać tej butelki. I długo rozmyślałem o co jej chodziło. Taka sytuacja na poprawę humoru ja idę spać bo wczoraj impreza w pracy. Macie na dole szybka odpowiedz, nie mam takiej opcji czyżby admin coś poprzestawiał? :-) ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości