Ankieta: Briggs vs Oquendo Ankieta jest zamknięta. |
|||
Briggs KO | ![]() ![]() ![]() |
3 | 60.00% |
Briggs PTS | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Oquendo KO | ![]() ![]() ![]() |
1 | 20.00% |
Oquendo PTS | ![]() ![]() ![]() |
1 | 20.00% |
Razem | 5 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Shannon Briggs vs Fres Oquendo [03.06.2017 Hollywood]
|
10-05-2017, 10:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Shannon Briggs vs Fres Oquendo [03.06.2017 Hollywood]
[/quote]
Ponoć Briggs może legalnie się koksować, ma pozwolenie na branie jakiegoś sterydu bo cierpi na jakąś chorobę związaną z płucami. [/quote] Nie wiem co ma Briggs ale choroba związana z płucami, podczas której bierze się "sterydy" to po prostu zwykła astma. Wiem, bo sam ją mam i też takie "sterydy" biorę ![]() ![]() W przypadku boksu raczej w niczym nie pomogą bo walka na ringu to całkowicie odmienny rodzaj wysiłku. Oczywiście mogą pomóc w poprawie wydolności na etapie treningów, jednak też nie są jakimś złotym środkiem. Biorę, to wiem. No i na pewno nie ma od nich żadnych skórnych kłopotów. Co do samej walki, osobiście stawiam jednak na Briggsa, głównie z powodu niewiary w regularne treningi Oquendo. W tym wieku człowiekowi po prostu już nie chce się regularnie trenować na zawodowym poziomie, bo to straszna harówa a organizm już nie ten, co za młodu. Dokuczają stawy i ścięgna, łatwo o kontuzję... Oczywiście to samo można powiedzieć o Briggsie, jednak ten przynajmniej w miarę regularnie trenuje i walczy a taki Fres przez trzy lata robił diabli wiedzą co. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości