Deontay Wilder vs Gerald Washington/Izu Ugonoh vs Dominic Breazeale
|
26-01-2017, 01:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Deontay Wilder vs Andrzej Wawrzyk/Izu Ugonoh vs Dominic Breazale
(26-01-2017 10:14 AM)fext napisał(a): Tak, tak. Nieświadome branie i zanieczyszczone odżywki. Odnoszę wrażenie, że zawodowi sportowcy to jakaś bardzo szczególna grupa osób, strasznie pechowa. Bo co ie kupią, tam koks. Kupuje taki pomadkę do ust a w niej sterydy. To samo z kotletami. Czeski tenisista Petr Korda nabawił się nandrolonu z powodu befsztyków, pochodzących z nakoksowanych bydląt. Wprawdzie jakiś złośliwiec obliczył, że sportowiec musiałby codziennie zjadał cielaka razem ze skórą i kopytami ale nic to. Może zjadał. Na kolejnego pechowca sterydy zaczaiły się we wcieranej w penisa maści zwiększającej doznania. A odżywki to już w ogóle temat rzeka. Winstrol w co drugim pudle. No widzisz, ciesz się, że nie jesteś zawodowcem. Czy popularnym zawodowcem(, bo nie wiem jak to jest z Twoją aktywnością sportową ). |
|||
26-01-2017, 03:59 PM
|
|||
|
|||
Masternak i Gmitruk rzucają wyzwanie Wilderowi
|
|||
26-01-2017, 04:03 PM
|
|||
|
|||
Ja już mam trochę dość tych newsów, kto to będzie walczył z Wilderem. Przez dwa dni przewinęło się chyba tyle nazwisk, ile biedny Deontay walk do końca kariery nie stoczy...
|
|||
26-01-2017, 04:57 PM
|
|||
|
|||
@Kubala
To sam zgłoś dorzuć kandydaturę. Wagę masz odpowiednią, gorzej od Wawrzyka nie wypadniesz a i Wilder się aż tak nie przestraszy, więc w porównaniu z takim Ortizem jesteś o kilka długości do przodu |
|||
26-01-2017, 05:22 PM
|
|||
|
|||
Jeszcze testów antydopingowych nie przejdę i będzie...
|
|||
26-01-2017, 05:30 PM
|
|||
|
|||
No no... ciekawe czy te Twoje wyniki w rzucaniu masy to takie samozaparcie i dieta. Zapewne jakbyś tylko się zarejestrował jako zawodowy bokser to od razu w tych Twoich witaminkach znalazłoby się coś ciekawego
A na początku miałeś jakieś oczyszczanie nie? Wypłukałeś co trzeba? ofc no offens full joke Co do Wildera - Miller byłoby extra. Ortiza nie weźmie : < |
|||
26-01-2017, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Prawdopodobnie zamiast krwi, to od razu by mi sterydy pobierali z żył i sprawdzali, czy jest w nich choć trochę krwi
|
|||
26-01-2017, 07:09 PM
|
|||
|
|||
No dobra, napisałem wam kolejny wierszyk. Sytuacyjny
Był sobie pięściarz, chłop jak dąb, Duży i groźny, choć sflaczały, Z umysłowości raczej głąb, Lecz pięścią mógłby kruszyć skały Na ringu gromił przeciwników I niejednego miał kibica Którzy przez wzgląd na aparycję Przezwisko mu nadali Cyca. Istotnie, cyce pierwszej klasy Posiadał nasz zawodnik chwacki Niczym psie uszy, naleśniki Lub pyszne kartoflane placki Martwiło to boksera I wielce dołowało Bo czymże jest kariera Gdy ma się takie ciało? I było mu niemiło Czuł się jak tłusty klusek Właśnie dlatego ryło Obił mu pewien Rusek Padł jako ostatni pener Wyszedłszy między liny Widząc to orzekł trener Potrzebne witaminy! Myśleli sześć tygodni Zebrawszy się do kupy I wszyscy byli zgodni By więcej nie dać dupy A Cyc fachowe pisma Przekopał wszerz i wzdłuż By wkrótce z dumą wyznać: Nie będę Cycem już! Odżywki wielkiej mocy Ze Stanów mi przysłano Poćwiczę kwadrans w nocy I pół godzinki rano Wkrótce też zmężniał Cycu Jak Arnold albo Rocky Pięściami przeciwników Posyłał hen, w obłoki, Usłyszał o tym Wilder Z odległej Alabamy Pomyślał, zbijmy Cyca Bo później się zesramy! Lecz siedząc w swojej salce, Choć przecież chłop na schwał O przyszłej myśląc walce Przed Cycem strasznie drżał Zawezwał więc agentów I rzekł: ja tak to widzę, Z pomocą suplementów Rozprawię się z tym Cycem Weźcie więc oxandrolon I winstrol też się nada Podsypcie mu do ryżu By go schwytała VADA Więc jadą najemnicy Nie mówiąc nic nikomu I wielkiej tajemnicy Do Cyca wchodzą domu Tam za pomocą wędki, lasera i łubianki Sterydów cztery zgrzewki Mu sypią do owsianki Cyc wpieprza niczym w transie Owsiankę z wielkiej balii Tymczasem po kwadransie Wizyta z Portugalii! W drzwiach stoi miła pani Z bidonem jak donica I z wdziękiem białej łani Pobiera szczyny Cyca A po dwóch dniach afera I obciach na świat cały Tak intrygi Wildera Polaka powstrzymały ! |
|||
26-01-2017, 07:48 PM
|
|||
|
|||
fext masz talent
|
|||
27-01-2017, 01:16 AM
|