Adrien Broner
|
25-03-2016, 08:31 AM
|
|||
|
|||
RE: Adrien Broner
Prawnik poszkodowanego twierdzi, że Broner pobił mężczyznę i ukradł pieniądze, które przegrał z nim podczas zakładów w kręgle.
Cytat prawnika: "Wygląda na to, że Broner ma upodobanie w chodzeniu po mieście i biciu ludzi. Chcemy to powstrzymać." |
|||
26-03-2016, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Broner nadal wrzuca głupoty do neta, więc to była podpucha :v.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
26-03-2016, 10:06 PM
|
|||
|
|||
Do walki z Theophane nie grozi mu żadne aresztowanie czytałem, .
Występ nie zagrożony. |
|||
13-04-2016, 02:24 AM
|
|||
|
|||
Mistrz świata czterech kategorii wagowych Adrien Broner (32-2, 24 KO) znowu trafił za kratki. Tym razem 26-latek został aresztowany za niebezpieczną jazdę samochodem i został pozbawiony wolności na 10 dni z uwagi na swoją wcześniejszą kryminalną przeszłość.
Kilka tygodni temu przeciwko Bronerowi wydano nakaz aresztowania za pobicie i kradzież. Amerykanin stawił się w areszcie, ale po zapłaceniu 100 tysięcy dolarów kaucji odzyskał wolność. Ostatni pojedynek noszący przydomek "The Problem" pięściarz stoczył 1 kwietnia, wygrywając przez techniczny nokaut z Brytyjczykiem Ashleyem Theophane. |
|||
20-07-2016, 08:08 PM
|
|||
|
|||
Cytat:ADRIEN BRONER W WIĘZIENIU. POSIEDZI 30 DNI ZA OBRAZĘ SĄDUTykająca bomba autodestrukcji już chyba odpalona. Podobnie, jak kiedyś u "naszego cygana" zaowocuje czymś później. Nie wiem dlaczego ale szkoda mi takich kretynów. |
|||
20-07-2016, 09:53 PM
|
|||
|
|||
@Wilczek
Szkoda ci Bronera, poważnie...? |
|||
20-07-2016, 11:30 PM
|
|||
|
|||
Może te 30 dni pudła w tym jakieś podnieśienie mydełka coś zmienią, ale wątpię
Broner potrzebuje terapii, wątpię jednak ze będzie miał przez miesiąc doczynienia z królestwem więzienia , raczej pośiedzi gdzie w osobnej celi z gościami którzy przypadkowo ukradli snickersa z marketu. . Mi Adriena nie żal za bardzo, żal mi jego talentu bo ma wielki potencjał który nie zostanie do końca wykorzystany bo gość za bardzo uwielbia melanż, ma kilkoro dzieci i nic nie zmądrzal ani nie dojrzał. Still Kid. |
|||
21-07-2016, 05:57 AM
|
|||
|
|||
Broner to wybitnie utalentowany bokser o wybitnie niskiej inteligencji pozaringowej. To żadna jego wina i w życzliwym otoczeniu taki człowiek powinien normalnie funkcjonować. Jestem jednak głęboko przekonany, że cała grupa zawodowych propagandzistów podburza go do robienia głupot i publicznego demonstrowania swoich najgorszych cech. Wszystko dla tworzenie wokół niego atmosfery nieustającej hecy. Te hieny nie tylko robią krzywdę Bronerowi, ale są współwinne wytwarzaniu atmosfery rasowej nienawiści, jaka w USA już doprowadziła do wielu ofiar w ludziach.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
21-07-2016, 07:52 AM
|
|||
|
|||
Dla mnie nikt go nie podburza. Ten facet gdyby nie był bokserem to pewnie dilerem narkotyków, jakimś alfonsem (to nie aluzja do "Cygana" ) lub ewentualnie raperem Taka już mentalność takich ludzi, a on trzyma się ziomków podobnych do niego.
|
|||
21-07-2016, 08:15 AM
|
|||
|
|||
(21-07-2016 07:52 AM)saliman1 napisał(a): Dla mnie nikt go nie podburza. Ten facet gdyby nie był bokserem to pewnie dilerem narkotyków, jakimś alfonsem (to nie aluzja do "Cygana" ) lub ewentualnie raperem Taka już mentalność takich ludzi, a on trzyma się ziomków podobnych do niego. Teoretycznie promotor powinien czuwać nad tym, żeby głupek stawił się w sądzie na czas i trzeźwy. Można by oczekiwać, że poprzedniego popołudnia ktoś od promotora przyjedzie i dopilnuje, żeby Broner się nie schlał. Tymczasem zapewne ktoś przyjechał ale ze skrzynką piwa lub zaproszeniem do baru. Chodziło o to, żeby skandal (a więc i wyrok) był jak największy i żeby media miały o czym pisać. Ja przynajmniej tak to odbieram. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości