Ankieta: Jak zakończy się walka Fury-Kliczko II ? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Wygra Fury na punkty | 5 | 33.33% | |
Wygra Kliczko na punkty | 3 | 20.00% | |
Wygra Fury przed czasem (KO/TKO itd.) | 3 | 20.00% | |
Wygra Kliczko przed czasem (KO/TKO itd.) | 4 | 26.67% | |
Remis | 0 | 0% | |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Kliczko vs Fury - wielki rewanż
|
18-06-2016, 03:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Fury - wielki rewanż | |||
23-06-2016, 12:20 AM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Fury - wielki rewanż
Mówiłem już o tym na konferencji prasowej. Jego słowa na temat kobiet, społeczności gejowskiej, a potem Żydów... on brzmiał jak Hitler - mówi zbulwersowany Kliczko. - Ten facet to imbecyl, nie mogę go opisać inaczej jak "imbecyl". Walczę z imbecylem. Mamy mistrza imbecyla!
- W tym zwariowanym świecie, na którym widzimy co się dzieje, nie potrzebujemy na świeczniku kogoś, kto podburza do nienawiści przeciw Żydom. On się wypowiada jak Hitler. Tego nie można akceptować. Ja tego nie zaakceptuję. Ten gość jest chyba psychicznie chory! - twierdzi zniesmaczony "Dr Stalowy Młot", zapowiadając nadchodzącą detronizację olbrzyma z Wilmslow. - Doskwiera mi fakt, że dzięki mnie Fury ma taką reklamę. Zakończę jego panowanie 9 lipca i będzie ono jednym z najkrótszych w historii wagi ciężkiej - zapowiada Władimir Kliczko, który w listopadzie ubiegłego roku przegrał z dwumetrowym Brytyjczykiem na punkty. |
|||
23-06-2016, 02:48 PM
|
|||
|
|||
Czyżby Klitschko chciał przyciągnąć do siebie tłumy "burzliwymi" wypowiedziami?
|
|||
23-06-2016, 03:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2016 03:26 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Podgrzewa atmosferę, bo prawdopodobnie wie ze rewanż też nie będzie za bardzo emocjonujący
ale w rzeczywistości też Fury musiał go nieźle wkurzyć dawno nie słyszałem aby taki Gentleman , i kulturalnie wypowiadający się człowiek jak Steelhammer, mòwił takie słowa, nie dziwi mnie to zresztą, ostatnie wypowiedzi Furego oburzają wielu. |
|||
24-06-2016, 03:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2016 03:31 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
I dupa
........... Mistrz świata wagi ciężkiej federacji WBA i WBO Tyson Fury (25-0, 18 KO) poinformował za pośrednictwem mediów społecznościowych, że doznał kontuzji kostki i jego planowana na 9 lipca rewanżowa walka z Władimirem Kliczką (64-4, 53 KO) jest przełożona na późniejszy termin. Olbrzym z Wilmslow urazu miał doznać podczas jednego z treningów biegowych. Na razie odwołania lipcowego terminu nie potwierdzili oficjalnym komunikatem promotorzy pięściarzy, choć według portalu boxingnewsonline.net starcie miałoby zostać przesunięte na 8 lub 29 października. Tyson Fury i Władimir Kliczko po raz pierwszy skrzyżowali rękawice w listopadzie ubiegłego roku. Na punkty wygrał wówczas Fury, fundując Ukraińcowi pierwszą porażkę od ponad 11 lat. |
|||
24-06-2016, 05:13 PM
|
|||
|
|||
|
|||
24-06-2016, 06:19 PM
|
|||
|
|||
Ja pierdzielę ale ten rewanż się przeciąga. Ten zapis w kontrakcie, że nie mogą z nikim walczyć w międzyczasie był jednak do dupy.
|
|||
24-06-2016, 06:32 PM
|
|||
|
|||
(24-06-2016 06:19 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Ja pierdzielę ale ten rewanż się przeciąga. Ten zapis w kontrakcie, że nie mogą z nikim walczyć w międzyczasie był jednak do dupy. A może Tyson specjalnie tak robi, wpierdzieli rewanż z kretesem, tylko jedynie chce podtrzymać fejm i zablokować możliwość walk Kliczce? x) |
|||
24-06-2016, 06:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2016 06:52 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Albo czeka aż się Kliczko do końca sportowo zestarzeje.
To tak luzem ale faktycznie szkoda tego skręcenia kostki. W maju, czerwcu i lipcu miały być trzy fajne walki mistrzowskie w królewskiej kategorii a ostała się tylko ta czerwcowa, w pewnym sensie najmniej emocjonująca. Napisałem to tak ponieważ i ten rewanż od jakiegoś czasu mnie nuży, a właściwie oczekiwanie na niego. Cytat:Rafael: Fury miał kontuzję, ale był też zupełnie bez formyNo nieźle. Może faktycznie ta kontuzja nie przytrafiła się ot tak sama tylko czystym przypadkiem? |
|||
25-06-2016, 07:41 AM
|
|||
|
|||
To jest cyrk. Dwaj wielcy showmani Już lepszy Wilder obijający jakiegoś buma co trzy miesiące Coś czuję, że obu panom średnio zależy na tym pojedynku. Woleliby już w spokoju zasiąść w kapciach przed telewizorem, ale ktoś naciska, żeby jakąś kasę z tej walki wyciągnąć.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości