Piłka nożna ogólnie
|
18-06-2016, 08:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ogólnie wysoko uniesiona Belga w polu karnym, tyle że ewidentnie atakował piłkę i trafił w nią zanim w ogóle napatoczył się w Irlandczyka (krzywdy mu nie zrobił żadnej).
W studio wszyscy zgodnie się wypowiedzieli, że sytuacja do interpretacji sędziego, ale prędzej by nie gwiznęli karnego niż gwiznęli. W meczu Węgrów z Islandią też gol dla Islandii najpierw po błędzie obrońcy, potem Kiraly nie wyłapał pilki, a na koniec sędzia dopatrzył się karnego. Węgrzy cisnęli, ale dopiero w ostatnich piętnastu minutach coś tam naprawdę zdziałali. Gol dla nich po błędzie w ustawieniu, ale pod koniec i tak wyspiarze mogli się cieszyć z wygranej - troszkę brakło. Mimo wszystko obie ekipy zadowolone być powinne, Islandia dalej niepokonana a Węgry praktycznie mają awans. |
|||
18-06-2016, 08:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2016 09:34 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Portugalia - Austria póki co nie zachwyca. Ogólnie poziom tego Euro nie jest zbyt zachwycający, niestety...
Austria to na razie największy mój zawód na tym turnieju. Znaczy, nie widziałem ich w półfinale, jak co niektórzy optymiści, ale jednak liczyłem na pewne wyjście z grupy. Póki co utrzymują wprawdzie remis, ale poziom ich gry jest koszmarny. |
|||
18-06-2016, 09:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2016 09:53 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Hahaha! Ronaldo i słupek z karniaka!
Że Portugalia nie wygrała tego meczu to aż wydaje się niemożliwe po prostu. A Austriacy przetrwali z nożem na gardle. Teraz dla nich, jak i dla Portugalii mecze o wszystko w ostatniej kolejce. Kto by pomyślał przed ME że w tej grupie liderować będą Węgrzy po dwóch kolejkach? |
|||
18-06-2016, 09:53 PM
|
|||
|
|||
Jak nie przepadam za Krystianem, tak mi go dzisiaj po ludzku szkoda. Harował, starał się, walczył, chciał, ale dziś ewidentnie nie mógł
|
|||
18-06-2016, 11:29 PM
|
|||
|
|||
Szaleństwo się porobiło. Austria gola nie może strzelić, ale jeszcze wyjdzie z tej grupy. Portugalia niedołężna choć myślę że mogą mówić o pechu - sporo akcji, dwa słupki w tym jeden z karnego.
Poziom siłą rzeczy musi być niższy skoro mamy 24 zespoły a nie 16...ale mimo wszystko nie spodziewałem się aż tak niskiego Słaby ten turniej, mało dobrych meczów, mało goli...wszystko takie ciamciaramcia. |
|||
19-06-2016, 12:39 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2016 01:15 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Bo i zespoły w każdym meczu nie grają zawsze na 100%
Jest nowy system, jest myśl -o zremisujemy po porażce w pierwszym meczu, to jest jeszcze ostatni meczyk wygrywamy i gwarant z trzeciego będzie chyba Przy systemie 16* drugi mecz ekipy grały o wszystko, . I było większe tempo czy zaangażowanie, teraz to takie na pół gwizdka granie, . Hitów w fazie grupowej nie było narazie w ogóle, oprócz Włochy vs Belgia., i w ostatniej kolejce nie będzie. p.s, dobrze że zaczyna się kolejka z równoległymi spotkaniami o 21.00 Wieczorami zawsze to lepiej smakuje. |
|||
19-06-2016, 11:49 AM
|
|||
|
|||
@Wietnam
Jak to będzie transmitowane jeden mecz na zdf drugi na das erste? |
|||
19-06-2016, 12:15 PM
|
|||
|
|||
My tu gadki szmatki o Euro a tymczasem Chile rozwaliło Meksyk -7-0.
To trzeba zobaczyć: |
|||
19-06-2016, 01:05 PM
|
|||
|
|||
@ Martin
Jeden mecz na zdf drugi na Sat 1, który wykupił 6 meczy. @Wilk Ten wynik mnie szokuje, nie znam szczegółów ale Meksyk to przecież jedna z najlepszych ekip na świecie, grali na tym turnieju podobno bardzo dobrą piłkę, wygrali w grupie z Urugwajem. |
|||
19-06-2016, 01:17 PM
|
|||
|
|||
Mnie również kopara opadła, jak to zobaczyłem. Widać wczorajsza noc nie była zła tylko dla Polaków.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 109 gości