Piłka nożna ogólnie
|
17-06-2016, 01:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Pewnie dlatego Kapustka nie zagra w miejscu Milika bo nie jest napastnikiem.
Ja uważam, że nie ma co załamywać rąk. Taki piłkarz jak Arek się przydaje bo z niczego może coś strzelić i odpalić w dowolnym momencie. To jest konkretna jakość, kolo który nie przez przypadek nastrzelał tyle goli dla Ajaxu czy reprezentacji. I ja bym bez wahania umieścił go w ataku z Lewandowskim na mecz z Ukrainą. Milik jest w pierwszej jedenastce nie za nazwisko, ale przez fakt, że jest drugim najlepszym napastnikiem w kadrze, a gramy dwoma napastnikami. I siłą rzeczy ta najlepsza dwójka gra. Zaraz Włosi zmiotą Szwecję (albo Szwecja Włochów, na tym ojro wszystko możliwe ) ! |
|||
17-06-2016, 03:32 PM
|
|||
|
|||
Szwedzi poszli w walkę wręcz z Włochami... trochę jak pchanie się do półdystansu z Golovkinem
Ale fatalny mecz pod względem estetyki. Niemniej konsekwencja taktyczna Włochów godna podziwu. |
|||
17-06-2016, 03:59 PM
|
|||
|
|||
Włosi imponują skutecznością i dyscypliną gry. Szwedów pukneli i mogą szykować się na fazę pucharową turnieju. Obok Francji, Chorwacji i Polski () główna siła tych mistrzostw.
|
|||
17-06-2016, 04:00 PM
|
|||
|
|||
Włosi troszeczkę na farcie wygrali, ale jednak. Są w 1/8 finału, mają praktycznie pierwsze miejsce - mogą się cieszyć. Sam mecz nie zachwycił, a to co zmarnował Ibrahimović to jest jakiś kosmos. Ja wiem, był spalony, ale do cholery, pudło na pustaka z metra to wciąż pudło na pustaka z metra
Ogólnie do zapomnienia, znów najgorszym punktem spotkania był Jacek Ziober. |
|||
17-06-2016, 04:11 PM
|
|||
|
|||
Nie widziałem samej końcówki, a czytam że Ibra padł w polu karnym. Mógł być rzut karny?
Włosi skuteczni, po prostu. Do bólu, to co ma być zrobione to jest robione. Była poprzeczka, w przeciągu całego meczu, ciut lepsi. |
|||
17-06-2016, 04:12 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem nie było rzutu karnego, trochę przyaktorzył Ibra.
Tak, Włosi byli lepsi, co nie zmienia faktu, że był to nudny mecz |
|||
17-06-2016, 06:04 PM
|
|||
|
|||
Chorwaci robią co chcą biedni Czesi...
|
|||
17-06-2016, 06:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2016 06:35 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Czesi jeszcze walczą, właśnie gola zdobyli.
A tak w ogóle to na tych mistrzostwach mega piękne bramki padają. |
|||
17-06-2016, 06:39 PM
|
|||
|
|||
Serio? Jakoś nie mam takiego wrażenia.
Mundial 2014 miał tego więcej (w ogóle miał wszystkiego więcej). Kilka fajnych strzałów jak Payet z Rumunią czy Modrić z Turcją, ale ogólnie... mnie to jakoś nie porywa. Nie ma takich niekonmwencjonalnych bramek jak np Robin Van Persie z Hiszpanią w 2014. |
|||
17-06-2016, 06:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2016 06:51 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
I znowu jakimś debilom nie spodobał się mecz więc postanowili go "uatrakcyjnić".
Szok! Karny dla Czechów! Chorwaci nie wygrają tego na własne życzenie. I gol! 2-2. Pierwszy mecz w którym padło więcej niż 3 bramki. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości