Piłka nożna ogólnie
|
13-06-2016, 02:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2016 02:58 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Loew to już kompletnie nie ma wstydu to na końcu to już kompletna świnia. W Copa America, ktòre z racji euro jest na dużo dalszym planie, i leci w nocy. ogląda to zapewne garstka ludzi, nie gra już Brazylia i Urugwaj. Hiszpanie przeważają, ale znowu chcą wejść z piłką do bramki, co kiedyś było ich wielkim atutem, dzisiaj jest ich największą wadą, . Ale coś zapewne z tego wpadnie w drugiej. Czesi bardzo mało argumentów z przodu, ale dobrze się bronią. |
|||
13-06-2016, 03:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2016 03:53 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Zaciskała się nad Czechami ta hiszpańska pętla, zaciskała aż się w końcu zacisnęła. Widać, że Hiszpania przez sporą część meczu nie angażowała wszystkich swoich sił, grali spokojnie i jedynie gdy przyśpieszali widać było, jaki ten zespół ma potencjał i jaką różnicę dzieli obydwa zespoły w rzeczywistości. W Czechach - jak widać na wyrost - upatrywałem czarnego konia tych mistrzostw. Jak pisał Wietnam, brak im armat z przodu.
Może Chorwacja będzie w stanie coś bardziej ugrać? To kolejna drużyna na którą liczę we Francji. |
|||
13-06-2016, 04:06 PM
|
|||
|
|||
Iniesta z biegiem czasu nadal geniusz, piłki jakie dzisiaj słał miodźio
trochę poniżej oczekiwań Nolito i Morata, Aduriz wniósł dużo więcej po wejściu, a grał krótko. Pique uratował mi kupon Następne spotkanie Szwecja vs Irlandia, będzie ciężko przeciwko Irlandzkiej defensywie Szwedom, ale czuje że ten mecz to będzie popis Ibrahimovićia, i pierwszy zawodnik który zdobędzie dwie bramki w meczu na tych mistrzostwach,. Typ : Szwecja vs Irlandia 2-0 |
|||
13-06-2016, 04:18 PM
|
|||
|
|||
Niech ktos oprocz Niemcow wygra wreszcie dwoma bramkami
|
|||
13-06-2016, 04:52 PM
|
|||
|
|||
Trzeba będzie poczekać na Portugalię i jakiś hattrick Ronaldo
http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
13-06-2016, 05:16 PM
|
|||
|
|||
Na to wygląda
|
|||
13-06-2016, 08:11 PM
|
|||
|
|||
(13-06-2016 05:41 AM)RSC-2 napisał(a): Jacy Niemcy? RSC Wiadomo nie od dziś ze w reprezentacji Niemiec, Niemców jest stosunkowo mało. Tak w ogóle - to mistrzostwa Europy, a w składach więcej Murzynów i Arabów, niż białych Europejczyków. Znak czasu. (13-06-2016 02:15 PM)Wietnam napisał(a): Fajnie ze Marciniak sędziuje, swoją drogą niezły paker Nie cierpię Marciniaka. http://slasknet.com/?nr=20527 Seria trwa. |
|||
13-06-2016, 08:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2016 08:51 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Spryt Włochów. Belgia niby grała piłką, starała się atakować ale wszystko się zatrzymywało w okolicach pola karnego na żelaznej włoskiej defensywie. Zobaczymy, jak teraz zareagują Czerwone Diabły. I czy znajdą sposób na doświadczenie Buffona i spółki?
Ten mecz to "rozbrykani chłopcy" kontra "prawdziwi mężczyźni". Na razie 1-0 dla facetów. |
|||
13-06-2016, 08:58 PM
|
|||
|
|||
Jejku, pierwszy raz od maaasyyy czasu oglądam mecz Włochów bez spiny.
Im dalej w las podczas Euro 2012 tym mój apetyt rósł w miarę jedzenia, a dzień przed finałem byłem wręcz pewny zdobycia tytułu. Teraz nie zdziwiłoby mnie gdyby nie wyszli z grupy, a oni po profesorsku robią Belgów, drużynę z tier 1 jak nic... no ale sami mimo wszystko są w tier 1,5 niezależnie od tego jaki mają dziwny skład... |
|||
13-06-2016, 09:05 PM
|
|||
|
|||
Mnie narazie Włosi zaskakują, dosyć pewnie w defensywie,
i groźnie w ofensywie, każda praktycznie akcja jest sporym zagrożeniem, podoba mi się gra Pellego, wysoki , bardzo dobry technicznie zawodnik, kibucje Włochom. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości