Anthony Joshua
|
10-05-2015, 11:16 AM
|
|||
|
|||
RE: Anthony Joshua
Ja czekam na zdecydowanie mocniejszych rywali dla Joshuy. Jest gotowy na walki z TOP20 HW nie od dziś więc do dzieła.
|
|||
10-05-2015, 12:28 PM
|
|||
|
|||
Muszą mu nabić trochę rekord jak Ray Robinsonowi itd.
|
|||
19-05-2015, 04:20 PM
|
|||
|
|||
A tego ostatniego rywala Anthony'ego - Love to też był bum czy już journeyman? Mnie się wydaje, że ten gość stoi trochę wyżej niż bum.
|
|||
19-05-2015, 04:53 PM
|
|||
|
|||
To nie był raczej bum,bardziej journeyman,ale ten z raczej niższej półki.Kevin Johnson,czyli najbliższy rywal Joshuy też jest już journeymanem ale o wiele klas lepszym.
|
|||
19-05-2015, 07:31 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem Anthony jest dobrze prowadzony. Johnson to świetny rywal na ten moment. Prawdopodobnie w końcu Joshua kilka rund powalczy, bo Amerykanin wie, jak się bronić. Właśnie takich przeciwników potrzeba Anglikowi w chwili obecnej. Gdyby zdemolował Johnsona, widziałbym go z Chisorą - to mogłoby być główne wydarzenie jakiejś jesiennej gali.
|
|||
19-05-2015, 08:22 PM
|
|||
|
|||
Maynard
Moim zdaniem, jeśli Joshua zdemoluje Johnsona, to z Chisorą też długo nie zabawi ![]() |
|||
20-05-2015, 07:57 AM
|
|||
|
|||
Walka z Johnsonem wreszcie sporo wyjaśni na temat potencjału Joshuy. Jeśli szybko zdemoluje Johnsona, to czapki z głów przed przyszłym dominatorem HW. Jeżeli natomiast wygra na punkty i ani razu nie zagrozi rywalowi nokautem , to będzie oznaczało, że jest tylko jednym z wielu równorzędnych kandydatów do schedy po Kliczkach.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
20-05-2015, 06:51 PM
|
|||
|
|||
A nie uważacie, że Anthony teraz za bardzo pracuje nad masą mięśniową? Moim zdaniem ma za duże bicepsy, jeszcze trochę a będą mu one przeszkadzały w wyprowadzaniu ciosów.
|
|||
20-05-2015, 07:10 PM
|
|||
|
|||
Joshua(Fcuk fear)sam podkreśla że jest zapaleńcem treningu siłowego i masy mięśniowej.Z resztą od początku chłopak ładnie ciśnie z masą,póki wygrywa,to niech ma w łapie i 50.
|
|||
20-05-2015, 07:16 PM
|
|||
|
|||
Chciałbym zobaczyć tego dzika na dystansie 12 rund.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 58 gości