Tomasz Adamek
|
25-07-2012, 09:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek
Tomek z tego co pamiętam ale mogę się mylić to nie jest nawet w 15 WBC więc nie ma na razie na to szans. Musiałby zupełnie zmienić plany i pokonać ok 4/5 z top10 WBC, żeby myśleć o 2 miejscu a ma na to maks czas do ok maja 2013 (zakładając, że Vitek rozwali Charra i niestety wypunktuje Haye'a). Swoją droga jak widzę Adamka i Wacha trzymających wakujący pas WBC na konferencji przed walką na narodowym to aż chce się żyć ;pp To byłby super event. Tomek jednak ma inne priorytety i woli bić się z Władem za co poniekąd mam do niego szacunek, że nie idzie na łatwiznę a z drugiej strony uważam go za głupca, że myśli, że pokona Włada.
Co do walki Haye v Price to nie ma szans. Haye myśli tylko o Braciach a Price o przegranym Chisorze a nie prime-Haye'u. Ale szacun dla niego za to, że mówi otwarcie, że jest niegotowy i potrzebuje jeszcze czasu aż będzie a nie krzyczy, że rozwali Braci a listu z kontraktem nawet nie otwiera ;P Co do prospektów to masz u mnie plusa za niebluzganie Szpili. Jest młody, ma talent ale dopiero na początku swojej kariery. Gada głupoty ale nie mieszajmy go od razu z błotem. Trashtalk jest przecież w modzie ;-) Tym bardziej, że walkę Szpili z Góralem chętniej obejrzę niż Góral v Wach. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
25-07-2012, 10:55 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Co do plusa nie ma sprawy A co do Adamka to na pewno jest w 15 WBC, ale nie pamiętam, który, ale jest , ale dość nisko, więc fakt, że musiałby się postarać by wysoko podskoczyć, ale ta walka na HBO o której tak mówi to mógłby być rewanż z Arreolą, który jest w ścisłej czołówce, ale cóż możemy poradzić A co do Szpilki to już jest bliski granicy mojej cierpliwości, ale ciągle mu daję szansę, ale trochę zimnej głowy by mu się przydało |
|||
25-07-2012, 10:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2012 11:01 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
@Maverick
Szpilka właśnie opuścił zgrupowanie w Zakopanem z powodu skręcenia kostki. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
26-07-2012, 04:19 PM
|
|||
|
|||
Mówi się o rewanżu Adamka z Cunninghamem... ciekawe czy Adamek tym razem zdołałby zakończyć walkę przed czasem... nie jestem za tą walką... już wolałbym zobaczyć walkę Adamek vs Banks II. Jonathan chociaż zrobił jakieś postępy i ma pieprznięcie. Ciekawe czy Adamek po raz kolejny zdołałby znokautować Banksa...
|
|||
26-07-2012, 04:46 PM
|
|||
|
|||
Też nie jestem za rewanżem USS-Góral. Obaj są past prime, ale Cunn jest o wiele bardziej wypalony, aby nie powiedzieć skończony. Zresztą skoro mają tego samego promotora, to chyba nie należy spodziewać się takiej walki?
|
|||
26-07-2012, 04:47 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
Duva mówi, że w takim wypadku to wręcz naturalne i na przyszły rok powinniśmy się tego spodziewać. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
26-07-2012, 04:47 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
Kiedy dokładnie zauważyłeś, że Tomek jest past prime? |
|||
26-07-2012, 05:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2012 05:43 PM przez Maverick.)
|
|||
|
|||
@Jerome
Nie wiemy czy jest past prime czy to wynalazki Rogera tak na niego działają, wg mnie Tomek z Gmitrukiem nie byłby jeszcze past prime. |
|||
26-07-2012, 06:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2012 06:32 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
(26-07-2012 04:47 PM)Jerome napisał(a): @MetzgerW 2013 ma walczyc z Cunnem? Ech... cały Adamek. (26-07-2012 04:47 PM)AdamekFightPL napisał(a): @MetzgerWskazanie końca prime Adamka utrudnia jego zmiana kategorii na ciężką. W każdym razie po Arreoli było już gorzej. Tak czy inaczej Adamek jest w wieku idealnym do zakończenia kariery sportowej, ale znając go będzie walczył dopóki będzie zapełniał Prudential. |
|||
26-07-2012, 07:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2012 09:30 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
@Metzger
''W 2013 ma walczyc z Cunnem? Ech... cały Adamek.'' - Poprawię Cię jeżeli pozwolisz, nie cały Adamek tylko cała Kathy Duva i to całe zakichane Main Events ''Wskazanie końca prime Adamka utrudnia jego zmiana kategorii na ciężką. W każdym razie po Arreoli było już gorzej. Tak czy inaczej Adamek jest w wieku idealnym do zakończenia kariery sportowej, ale znając go będzie walczył dopóki będzie zapełniał Prudential.'' - W takim razie przykre jest to, że coraz gorszy Adamek nadal jest w stanie pokonać prawie wszystkich czołowych pięściarzy kategorii HW oprócz braci Kliczko. To pokazuje tylko stan obecnej czołówki. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 52 gości