KLICZKO vs PULEW
|
24-06-2014, 10:15 AM
|
|||
|
|||
RE: KLICZKO vs PULEW
W przypadku Furyego nie jestem zbyt optymistyczny patrząc na to jak zniósł lucky punch Cunninghama... Z Wilderem może być podobnie, On jest po prostu jeszcze nie sprawdzony...
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
25-06-2014, 08:26 AM
|
|||
|
|||
(23-06-2014 05:15 PM)RedHawk napisał(a): @BESTIA 29 lat w HW to odpowiedni wiek aby zaczynać walki z najlepszymi, oczywiście w dzisiejszych czasach gdzie nabijanie walk jest na propsie. Myślałem ze ma gdzieś 26lat. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
26-06-2014, 11:02 AM
|
|||
|
|||
Pierwsze spotkanie Wlada i Kubrata...
|
|||
26-06-2014, 11:36 AM
|
|||
|
|||
Prawe przedramie Pulewa wyglada jak niedorobione dzielo grafika w photoshopie
|
|||
26-06-2014, 07:11 PM
|
|||
|
|||
A cóż to? WBA zmieniło Władkowi pas?
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
27-06-2014, 12:33 PM
|
|||
|
|||
Na konkurencyjnym portalu przeczytałem, że Kliczko i Pulev przechodzą inne testy antydopingowe, bo Kliczko jest związany z RTL, które nie wymaga żadnych testów a telewizja Puleva czyli ARD wymaga wyrywkowych testów antydopingowych. Telewizja i wymogi antydopingowe? Jakoś mi się to nie klei, chyba tamten portal się trochę pogubił?
|
|||
28-06-2014, 11:18 AM
|
|||
|
|||
,,6 września - Kubrat Pulew
To będzie koniec panowania Władimira Kliczko!,, ,,stojacy,, jak pomnik Pulew choc i nie zly, odwazny..tam trzeba innego stylu..moim zdaniem zadnych szansow w tej walce...chyba jakis przypadkowy cios .. |
|||
28-06-2014, 12:06 PM
|
|||
|
|||
@kantemir gdzieś Ty był jak Cię nie było?!
Zobaczymy jaka to będzie walka, ale potencjał na bardzo nudne widowisko jest. |
|||
28-06-2014, 02:35 PM
|
|||
|
|||
Kompletnie mnie nie grzeje ta walka. Będzie wieszanina jak z Powietkinem. Pytanie tylko ile czasu może Pulew dźwigać 110-kilowego Władka na plechach ? Stawiam, że po 6 rundach będzie po wszystkim. Oby tylko Kubratowi nic się nie stało poważnego, bo to znakomity bokser i z wielką chęcią obejrzę jego następne walki.
|
|||
28-06-2014, 08:12 PM
|
|||
|
|||
Nie będzie wieszania bo Pulev nie będzie skracał dystansu tak jak Povietkin... co by nie mówić o Kliczce, to z 30% z tego wieszania "gwarantował" Povietkin nurkujący w linii prostej przy każdej akcji.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości