Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
11-03-2014, 08:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
(11-03-2014 07:28 PM)RSC-2 napisał(a): Śledząc ostatnie wydarzenia tu na forum nabazgrałem dość długi i ostry post. |
|||
11-03-2014, 08:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Co w tym śmiesznego ? RSC napisał prawdę , w szczególności zgadzam się z końcówką jego postu.
|
|||
11-03-2014, 08:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 08:33 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
A dla mnie to beka. Z drugiej strony zenada. Ostanie zdanie, to dla mnie tez kicha, ale ty mozesz sie z tym zgadzac. Co mi do tego?
Co w tym jest prawdziwego? -"Nad tym Forum w samozachwyt wpadła pewna wąska grupa userów , którym taka forma forum odpowiada, bo lubią kisić się we własnym sosie , klepać po plecach i udawać znawców." -"Wstyd i kompromitacja tych co tu piszą i rządzą." |
|||
11-03-2014, 09:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 09:02 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Nadal mi nie odpowiedziałeś co jest tak śmieszne w wypowiedzi RSC .
Nie widzę żadnego samozachwytu( przynajmniej w tematach czysto bokserskich !) wśród nas , generalnie wszyscy są spoko , z wyjątkiem pewnej persony i nie piszę tutaj o moim ulubionym koledze . Forum nie przyciąga nowych osób , jest to fakt. Chyba nie zaprzeczysz ? Powinniśmy coś zmienić bo polemiki w tak wąskim gronie są nużące . Atmosfera jest taka jak piszę troll. Co do stada wilków to też ma rację , kiedyś mnie też próbowano "zagryźć" bo miałem odmienne poglądy . O żadnej dyscyplinie nie może być mowy , regulamin jest łamany , nie tylko przez użytkowników. Kompromitująca jest nagonka na mitomana , zamiast go zignorować i dać mu samemu zniknąć to niektórzy zaczęli go prześladować niczym Żydzi Palestyńczyków . Czekam na wskazanie beki i żenady w wypowiedzi trolla . |
|||
11-03-2014, 09:10 PM
|
|||
|
|||
(11-03-2014 09:01 PM)KrychuTMT napisał(a): Czekam na wskazanie beki i żenady w wypowiedzi trolla . Post wczesniej. Jak masz problem ze zrozumieniem, to olej temat. |
|||
11-03-2014, 09:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 09:23 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Ujmę to tak , nie ma tam nic śmiesznego ani żenującego,jednak jeśli ciebie to śmieszny , to w porządku .
|
|||
11-03-2014, 09:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 09:24 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Jeszcze kilka takich tekstow, i bede tu wrzucal to co bawi ciebie, a nie mnie.
|
|||
11-03-2014, 09:25 PM
|
|||
|
|||
Nie ma co patrzeć tak dosłownie na tytuł tego tematu - spokojnie można dodać "absurdalne", "kontrowersyjne", "szkalujące" itd wiadomo o co chodzi.
Dla mnie takie komentarze RSC są dziwne bo nic takiego nie zauważyłem tutaj na forum. Przykład postępowania z copem nie jest dobrym przykładem. |
|||
11-03-2014, 09:35 PM
|
|||
|
|||
Cóż za ból dupy. Ja będę wyrażał swoje zdanie zawsze kiedy uznam to za stosowne , odbierasz to chyba zbyt osobiście .
|
|||
11-03-2014, 09:40 PM
|
|||
|
|||
(11-03-2014 09:25 PM)Sander napisał(a): Nie ma co patrzeć tak dosłownie na tytuł tego tematu - spokojnie można dodać "absurdalne", "kontrowersyjne", "szkalujące" itd wiadomo o co chodzi. Zgadzam sie z pierwszym, jak i drugim akapitem. Nie to zebym cos mial do ludzi o odmiennym zdaniu. Mnie razi w oczy hejt, i opowiadanie bajek. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 218 gości