MMA
|
19-04-2012, 05:02 PM
|
|||
|
|||
RE: MMA
@Crumb
Ja myślę, że Koksu nie wytrzyma tego psychicznie. On nigdy nie miał do czynienia z jakimś sportem walki. Wejdzie do oktagonu i dostanie głupawki. Dla Najmana to nie będzie nic nowego natomiast dla koksa to będzie nowość i może pęknąć psychicznie. Czekam z niecierpliwością na tę walkę, ale nie dlatego, że wiążę się ona z jakimiś sportowymi emocjami tylko z ciekawości czy Koksu w ogóle rzeczywiście ma zamiar wyjść do ringu... mam nadzieje, że nie okażę się 3 dni przed galą, że koksu nie wystąpi bo coś tam a bileciki przez ludzi już zakupione. To by było świństwo ze strony MMA Attack 2. Wracając do samej walki. Jaki przebieg może ona mieć? o ile Najman się nie osra gdy ujrzy Koksa w ringu i wyjdzie rzeczywiście z nastawieniem wygranej to może Koksa w parterze stłuc albo w stójce trafić jakimś cepem. Gdybym nie znał Najmana a z Koksem miały zawalczyć nie jaki Marcin N , który miał za sobą 2 walki w MMA kilkanaście w boksie i jedną w K-1 powiedziałbym, że to on jest faworytem tej walki. Jednak, że walczyć ma sam nie ustępliwy, nie znający litości Marcin Najman no to szansę stawiam 50/50. Wszystko zależy od tego jak zniesie Koksu to wszystko psychicznie. Z tego co mi wiadomo Burneika ma myślenie typowego mięśniaka czyli wejść do ringu i palnąć gościa żeby zaliczył dechy. Zobaczymy jak ten cyrk będzie wyglądał. Przypomina walka już 27 kwietnia ( piątek ) a obejrzeć ją będzie można na Polsacie Sport. |
|||
19-04-2012, 06:22 PM
|
|||
|
|||
Jeśli Najman przetrwa 2 minuty to Koksu siądzie i spuchnie i Najman będzie go mógł zapytać z której strony chce mieć podbite oko
|
|||
19-04-2012, 08:15 PM
|
|||
|
|||
Dla mnie kretyństwem będzie ze strony Najmana inna taktyka niż nie uciekanie przez pierwsze 2 minuty a potem zaatakowanie bo uważam, że inna taktyka ze strony Najmana byłaby GŁUPIA !! Gdyby wbiegł w Roberta i i się z nim chciał naparzać no to BEZSENS. Ale właśnie chyba tak będzie bo jego trenerzy i on sam nie mają chyba mózgu. Jeśli jednak zamęczy Koksa to wygra z nim i to bez problemu. Ciężko w ogóle cokolwiek powiedzieć o tej walce gdyż nie wiemy nawet jak się bije Robert i nie wiem kompletnie czego się spodziewać:p
|
|||
20-04-2012, 12:03 PM
|
|||
|
|||
Gość o takiej sylwetce i wadze 130 kg i 175 cm wzrostu nie może miec dobrej kondycji...
|
|||
20-04-2012, 05:05 PM
|
|||
|
|||
@PeterManfredo
Z pewnością. Piosenka na wejście ''Hardkorowego Koksa'' http://www.youtube.com/watch?v=HBjDZMJUduo |
|||
27-04-2012, 08:37 AM
|
|||
|
|||
Już dziś Hardkorowy Koksu vs Testosteron Polsat Sport pokazuje
|
|||
27-04-2012, 09:18 AM
|
|||
|
|||
Piosenka dla Koksu ma być specjalnie napisana. Ten Neinmann to było jako żarcik jedynie.
Ale to będzie freak show Cały świat dowie się kim jest Najman dzięki YouTube. |
|||
27-04-2012, 02:00 PM
|
|||
|
|||
Mam nadzieje, że Koksu wygra, ale boję się o niego, że spanikuje przed samą walką i będzie ''lipa''. Trochę już polubiłem tego Roberta zwłaszcza, że oglądam w każdą środę o 18 radiokoksu na żywo dla mnie walka Koksa w MMA to jak walka Kamela w MMA lub braci Mroczków... kompletny kosmos.
|
|||
27-04-2012, 10:29 PM
|
|||
|
|||
No i proszę... Robert wygrał.
Gorzej Najmana nie da się upokorzyć... Pięściarz jest prawdziwym mistrzem, gdy wstaje z desek i mówi: "Mogę walczyć dalej!" |
|||
28-04-2012, 02:08 AM
|
|||
|
|||
Po prostu nie wierzę. Najman naprawdę przegrał. Co za...
Po prostu nie mam słów. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości