Samuel Peter - zapomniany mistrz
|
19-02-2014, 10:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Samuel Peter - zapomniany mistrz
Jak donosi konkurencja na sale treningową powrócił ,Nigeryjski Koszmar' Samuel Peter.Podobno Nigeryjczyk posiada potężną nadwage(130kg)więc tu pytanie po co Peter wraca czyżby krucho z kasą?
|
|||
19-02-2014, 10:41 PM
|
|||
|
|||
Ale info!
![]() Kurde Ci panowie z moich tematów się reaktywują - najpierw Briggs a teraz Peter. Samuel już w walce z Chambersem wyglądał bardzo źle i strach pomyśleć jak on teraz może się prezentować... Co do braku kasy - czyżby przejadł już trzy wypłaty od Kliczków? |
|||
19-02-2014, 11:03 PM
|
|||
|
|||
Sander
Mam nadzieje że Brewster nie powróci bo walcząc z jednym okiem to trochę słabo...chociaż fajnie brzmi Lamon ,Cyklop'Brewster(wiem żart nie na miejscu ale no nie mogłem) Będąc szczerym ja bym chętnie zobaczył walke Peter-Briggs.Pewnie i tak by mi się bardziej ekscytował niż na walce Władka... |
|||
20-02-2014, 09:24 AM
|
|||
|
|||
Peter-Briggs po tym jak obydwaj wrócą do w miarę dobrej dyspozycji i będą w stanie przeboksować chociaż te 10 rund? Ja jestem na tak. Takie walki emerytów nie są takie złe, a często wychodzą z nich kapitalne walki. Nikt nie kalkuluje, liczy się tylko efektowna walka żeby dostać dobrą kasę za następne walki.
|
|||
03-04-2014, 08:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2014 08:01 PM przez Joker.)
|
|||
|
|||
RE: Samuel Peter - zapomniany mistrz | |||
03-04-2014, 08:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2014 08:09 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
Bo ja wiem?
Peter może być spasiony jak świnia, a do tego jest już mocno rozbity. To będzie tylko nazwisko, chociaż nie zdziwiłbym się specjalnie, gdyby nawet gruby i wypalony Sam odprawił Zimnocha z kwitkiem. Krzysztof to taka polska wersja Głazkowa, tylko że o poziom, dwa niżej pod każdym względem. Peter(o ile nie jest jeszcze na poziomie obecnego Rahmana) mógłby coś trafić, szczególnie że Zimnoch nie jest tytanem defensywy, ani nie posiada zbyt mocnej szczęki. |
|||
03-04-2014, 08:13 PM
|
|||
|
|||
Redd
Mi właśnie chodzi o samo nazwisko,jakiś tam dałoby to rozgłos Zimnochowi na świecie ![]() |
|||
03-04-2014, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Mimo wszystko ciekawa opcja. Byłaby to bardzo ważna walka dla Krzyśka. W razie zwycięstwa zapewne wreszcie usłyszałaby o nim Ameryka i mógłby się troszkę wybić. A jak przegra? No cóż, jak dostanie lanie od "takiego" Petera to lepiej niech ta weryfikacja nastąpi prędzej niż później, bo to będzie znaczyć, że z Zimnocha bokser kiepski.
Jestem bardzo za. |
|||
03-04-2014, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Peter jest już zapewne okrutnym wrakiem i obawiam się, że może mieć problem z uniesieniem ręki tak wysoko by zadać cios. Chyba, że będzie walił tylko po tułowiu (jak Trinidad Jonesa)
![]() Nigeryjczyk szuka już tylko kasy więc zapewne za frytki do Polski nie przyjedzie. Udział w Super 8 czy jak się nazywa ten turniej też tylko po to by w walce z innymi wrakami porywalizować o dolary. W sumie nie ma w tym nic dziwnego bo po to się pracuje by zarabiać ale obawiam się, że Samuel sportowo to będzie taki troszkę twardszy Williams... |
|||
03-04-2014, 08:15 PM
|
|||
|
|||
![]()
Po co Peterowi Zimnoch? Przehulał już 3 wypłaty od Braci?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości