Szpilka - Jennings
|
27-12-2013, 08:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2013 08:39 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Szpilka - Jennings
mejłeter robił te pompki na stojąco. [przy kracie więziennej, może przy okazji chciał ją wyrwać]
I dlatego taki wynik. |
|||
27-12-2013, 11:13 PM
|
|||
|
|||
Ale trzeba przyznać, że Szpila ma sparingpartnerów wyjątkowo solidnych. Ja jednak nie spodziewałem się nazwisk typu Johnson czy Oquendo. Bardziej stawiałem na jakichś "dobrych Węgrów bądź Słowaków o dobrych warunkach fizycznych". Także jestem pozytywnie zaskoczony
|
|||
01-01-2014, 04:12 PM
|
|||
|
|||
Zaskakujące lecz nie oficjalne info: Podobno Zimnoch ma pomóc Szpilce w przygotowaniach do Jenningsa (ze względu na to, że z nim sparował itd) .
|
|||
01-01-2014, 04:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2014 04:31 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
Nie uwierzę póki nie zobaczę .To prawda są w jednej grupie promotorskiej
( KnockOut & Babilon) .Ale jakoś nie wyobrażam Sobie współpracy obu panów .Zresztą jak Zimnoch miał pomóc Szpili , jakimś Jego trenerem od Jennigsa zostać .Z drugiej strony ten konflikt Szpilka -Zimnoch to taki cyrk wyłącznie pod publikę .Jednak aby Zimnoch od razu zaczął pomagać Arturowi .Nie wiem czy Szpila mimo wszystko by na to przystał . To info może stąd ,że doszło do połączenia obu grup i ktoś po prostu podchwycił taki pomysł i puścił w obieg . |
|||
01-01-2014, 04:39 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Ta informacja jest naprawdę dziwna, nie potrafię sobie wyobrazić Zimnocha przyjeżdżającego na sparing do Szpilki... (01-01-2014 04:28 PM)szalonyAli napisał(a): Z drugiej strony ten konflikt Szpilka -Zimnoch to taki cyrk wyłącznie pod publikę . A mi się wydaje, że ich konflikt to nie żaden cyrk pod publikę, oni naprawdę za sobą nie przepadają, delikatnie mówiąc... |
|||
01-01-2014, 04:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2014 04:54 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
(01-01-2014 04:12 PM)RedHawk napisał(a): Zaskakujące lecz nie oficjalne info: Podobno Zimnoch ma pomóc Szpilce w przygotowaniach do Jenningsa (ze względu na to, że z nim sparował itd) . Jest to jeden z bardziej kosmicznych argumentów jakie można sobie wyobrazić @RedHawk. To, że Zimnoch sparował z Jenningsem w żaden sposób nie wpływa na to, że teraz Krzysztof może imitować Bryanta. Wpaść na obóz Szpilki i rzucić kilka uwag co do boksu Jenningsa - ok, to bym rozumiał. Ale tak jak mówię co ma piernik do wiatraka? Wach sparował z Powietkinem więc gdyby przykładowo Adamek miał zawalczyć z Rosjaninem to mógłby poprosić Wacha o sparingi bo ten wcześniej sparował z Saszą? Mając w perspektywie walkę z Zimnochem i biorąc pod uwagę, że Zimnoch boksersko nie przypomina Jenningsa za bardzo to ta informacja jest dla mnie zabawna. Chyba, że pisząc "ma pomóc w przygotowaniach" nie masz na myśli sparingów - to okey. |
|||
01-01-2014, 04:57 PM
|
|||
|
|||
(01-01-2014 04:39 PM)Martin napisał(a): @RedHawkAle dobór Zimnocha na rywala Szpili był nieźle przemyślany .Szpilka Swego czasu mocno uderzał do Adamka .Ale stwierdzono ,że to za wysokie progi i postanowili mu znaleźć jakiegoś innego polskiego rywala . Tak , aby przyciągnąć polskich kibiców taką Polsko-Polską wojną .No i padło na Zimnocha , który na amatorskich ringach pokonał Szpilkę .Doszły do tego najpierw słowa Zimnocha o Szpilce , potem Szpilki o Zimnochu .No cóż Szpila sytuację zaognił , a Zimnoch wcale Jej nie uspakajał .I tak wyszło to co wyszło .Gdyby nie zaplanowanie walki Szpilki z Zimnochem to raczej żadnego konfliktu między Nimi by nie było. Ale obaj się wkręcili , no i jak najbardziej za Sobą nie przepadają .Ale początkowo wszystko było głównie pod publikę . |
|||
05-01-2014, 10:21 AM
|
|||
|
|||
Jeżeli Szpilka tą walkę wygra to i tak nie będzie odpowiedzi jaką wartość przedstawia .
Szpilka w dalszym ciągu nie walczy z zawodnikiem ,który definitywnie zweryfikuje jego umiejętności. Takim bokserem byłby Haye, który wznowił treningi. |
|||
05-01-2014, 02:26 PM
|
|||
|
|||
Właśnie się dowiedziałem że Kevin Johnson i Jennigs to bardzo dobrzy przyjaciele i często ze Sobą trenują .I teraz się zastanawiam czy zaproszenie na sparingi przyjaciela rywala było mądrym posunięciem .Bo w zasadzie Johnson to główny sparingpartner Szpilki , Artura czekają jeszcze wprawdzie sparingi z Oquendo ,ale jednak Johnson sporo o Szpilce się dowiedział .Nie wyobrażam Sobie , aby Kevin podczas sparingów zaczął zdradzać jakieś prawdziwe informacje dotyczące Bryanta .O wiele bardziej prawdopodobne ,że Jennigs dostanie dużo świeżych informacji odnośnie Artura .
|
|||
05-01-2014, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Rezczywiście jest to sytuacja z podtekstami...
Kto wie czy Johnson do 25 nie przesparuje paru rund i z Jenningsem skoro zdarza się im to na co dzień... Skoro go jednak zaprosili to musieli wiedzieć kogo biorą. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości