Piłka nożna ogólnie
|
11-10-2013, 06:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Jak widzę środek obrony Szukała - Glik to mnie ciarki przechodzą... Znowu dwóch mało zwrotnych kloców na środku obrony. Wojtkowiak na lewej... Waldek robi wszystko, by strzelenie 3 bramek nie wystarczyło w tym meczu nawet do remisu...
|
|||
11-10-2013, 06:46 PM
|
|||
|
|||
A jakbyś zestawił obronę?
|
|||
11-10-2013, 06:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2013 06:56 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Nie znam dokładnie kadry jaką Waldek powołał, bo teraz mam utrudniony dostęp do internetu, ale nie powinno grać obok siebie dwóch środkowych obrońców o identycznej charakterystyce. Wysocy, dobrzy głową, ale bardzo słabo zwrotni i przy podaniach po ziemi i akcjach pozycyjnych całkowicie zagubieni. Ten Wojtkowiak, to ok, niech będzie, tutaj to kto by nie grał będzie źle. A w sumie prawonożny piłkarz może być przydatny przy kryciu Jarmolenki.
Zaraz odszukam pełną kadrę i zrobię swoje zestawienie. A więc... Moja obrona: Jędrzejczyk, Glik (Szukała - ciężko powiedzieć który obecnie lepiej się prezentuje, ale większe zaufanie mam do Glika), Rzeźniczak (ostatnio najlepszy chyba zawodnik Legii), Wojtkowiak |
|||
11-10-2013, 07:22 PM
|
|||
|
|||
Dziś może jakimś cudem wyszarpiemy coś w tym meczu, ale na Wembley to z taką grą będzie rzeź.
|
|||
11-10-2013, 08:52 PM
|
|||
|
|||
No, ten tego... niespodzianki nie było ; )
ale przynajmniej im się chciało... zdecydowanie lepiej sie czuje niż po meczu z Ukrainą w Polsce czy z Mołdawią... |
|||
11-10-2013, 09:19 PM
|
|||
|
|||
Ja już nie mam siły do tej kadry. Jak zawsze miałem coś napisać na temat meczu, ale tym razem odpadam. Powiem tylko, że czuję się podobnie jak kiedyś Tomasz Wróbel po meczu z Cracovią...
Chciałbym, by trener Fornalik zachował swoje stanowisko. |
|||
11-10-2013, 09:23 PM
|
|||
|
|||
Jeden głupi błąd + brak skuteczności i mamy to co mamy. Mecz z Anglią chyba sobie odpuszczę...
|
|||
11-10-2013, 09:27 PM
|
|||
|
|||
Oj, ja też. Pierwszy mecz kadry od wielu lat, ale muszę sobie zrobić przerwę. Mam dość...
|
|||
11-10-2013, 09:30 PM
|
|||
|
|||
Ile przegrali ?
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
11-10-2013, 09:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2013 09:39 PM przez Pakman.)
|
|||
|
|||
Od 2007 r. nie możemy pokonać nikogo poza San Marino w meczach o punkty na wyjeździe. To o czymś świadczy. Fornalik niestety, ale musi odejść. On nie ma pomysłu na ten zespół. Eksperymentalne ustawienia w najważniejszych meczach, coś tam próbują grać, ale tak naprawdę pod bramką rywala jest totalny burdel. Dramatyczna obrona. Wojtkowiak nawet nieźle się pokazywał, ale niestety taki błąd jaki mu się dziś przydarzył dyskwalifikuje go jako zawodowego piłkarza. Nie mam pojęcia co miał robić M. Lewandowski w pierwszym składzie ? Przecież to my musieliśmy ten mecz wygrać i trzeba było postawić na ofensywnie usposobionych zawodników.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości