Piłka nożna ogólnie
|
27-09-2013, 06:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Milan to ma farta, że ma taki bilans. Widziałem końcówkę meczu z Torino. Ładnie sędzia wycyckał Turyńczyków. Dobrze, że ten obrońca sfaulował na karnego w 96 minucie, bo by chłopaki do dziś grali.
Zawiodło mnie Napoli, z Sassuolo zremisować ![]() Widzieliście powołania Waldka na kadrę? Obecność Mariusza Lewandowskiego, Peszki, Wojtkowiaka, a przede wszystkim Wasilewskiego mnie dziwi. Swoją drogą, jak niewiele potrzeba, by grać w reprezentacji. Znaleźć klub z 2 ligi angielskiej, zagrać mecz i już Waldek leci z powołaniem |
|||
27-09-2013, 07:10 PM
|
|||
|
|||
Wasyl to Wasyl ale Peszko? Fucking joke.
|
|||
27-09-2013, 07:39 PM
|
|||
|
|||
(27-09-2013 06:19 PM)kubala1122331 napisał(a): Widzieliście powołania Waldka na kadrę? Obecność Mariusza Lewandowskiego, Peszki, Wojtkowiaka, a przede wszystkim Wasilewskiego mnie dziwi. Mnie też zdziwiły te powołania, ale rozumiem, że skoro selekcjoner reprezentacji ich powołuje to znaczy iż są w dobrej formie........ja np. Lewandowskiego nie widziałem już bardzo długo i sam jestem ciekawy jak się zaprezentuje, o ile zagra... |
|||
27-09-2013, 07:41 PM
|
|||
|
|||
I tak polska kadra kopaczy jest żenująca ... wątpie aby ktokolwiek to zmienił.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
27-09-2013, 07:45 PM
|
|||
|
|||
Czemu Mila nie dostaje powołań?
|
|||
27-09-2013, 08:38 PM
|
|||
|
|||
Mariusz Lewandowski spasiba haraczo ?
![]() A gdzie on teraz gra bo nie mam pojęcia a pamiętam go z szachtaru. Wątpie żeby on coś wniósł do reprezentacji oprócz własnej dupy na boisko. Grał dosyć przeciętnie choć do dziś pamiętam jego brame z wolnego z Estonią ![]() "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
27-09-2013, 08:45 PM
|
|||
|
|||
Sewastopol czy coś
![]() Nie zbawi tej kadry ale na walkę z Anglikami się przyda. Peszko, Boruc, Wasyl.. Mówi Wam to coś? ![]() |
|||
27-09-2013, 10:46 PM
|
|||
|
|||
Ludzie z charakterem
![]() |
|||
28-09-2013, 08:31 AM
|
|||
|
|||
Ludzie lubiący się zabawić
![]() |
|||
28-09-2013, 09:24 AM
|
|||
|
|||
Też, ale zauważ, że kadra z Wasylem czy Lewandowskim nie będzie już dobrze ułożoną zbieraniną przeciętnych grajków, tylko grupa ludzi z charakterem.
Zresztą kto się nie lubi zabawić. Nie mów mi proszę, że taki Krychowiak czy Błaszczykowski nigdy w życiu nie napili się browarka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 52 gości