Damian Jonak
|
05-09-2013, 04:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Damian Jonak
Tak patrzę, że w rankingu IBF Jonak jest tylko za Carlosem Moliną, który i tak będzie walczył o tytuł. Niedługo na dwóch czołowych pozycjach będzie Damian i Sergey Rabchenka. Znając organizacje IBF, która bardzo chętnie ogłasza eliminatory, potencjalna walka z Białorusinem byłaby ostatecznym eliminatorem, a łatwiejszego rywala w drodze do walki o pas moim zdaniem, w tej kategorii, się nie znajdzie.
Tak więc świetna okazja teraz, żeby postawić wszystko na jedną kartę. Spróbować ściągnąć Rabchenkę do Polski, jak się nie uda - puścić Jonaka na wyspy na BoxNation. |
|||
05-09-2013, 04:33 PM
|
|||
|
|||
Czas najwyższy by Jonak stoczył walkę z kimś ze ścisłej czołówki, wówczas przekonamy się czy jeszcze będą z niego ludzie.
|
|||
05-09-2013, 05:07 PM
|
|||
|
|||
Z Rabchenką nie byłby bez szans. Jonak wybitnym pięściarzem nie jest, ale Białorusin to też raczej przeciętność. Mogłoby dojść do tego pojedynku, bo Damian naprawdę nie byłby bez szans.
|
|||
05-09-2013, 05:22 PM
|
|||
|
|||
Zastanawiam się nawet, czy przy odrobinie szczęścia, jeśli Molina pokonałby Ishe, nie dałoby się Carlosa sprowadzić na Śląsk?
|
|||
05-09-2013, 05:30 PM
|
|||
|
|||
To już trochę abstrakcja jak dla mnie
|
|||
05-09-2013, 05:35 PM
|
|||
|
|||
Czy ja wiem? Molina nie jest bokserem głównych walk wieczoru w stanach, chyba że ESPN FNF. Gdyby Jonak był obowiązkowym pretendentem i doszłoby do przetargu?
Spójrz na takiego Mthalane. Może i świetny pięściarz, ale musi walczyć z Rumunem w Niemczech za śmieszne pieniądze. |
|||
05-09-2013, 05:40 PM
|
|||
|
|||
@Mastrangelo
A walka Jonaka ze Smithem? Bo wspomniałeś o Molinie, że możnaby go ściągnąć do Polski. A z Ishe'm nie dałoby rady? |
|||
09-09-2013, 10:01 PM
|
|||
|
|||
Smith to gośc od Floyda. nie ma rady.
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
15-09-2013, 05:40 PM
|
|||
|
|||
Popularny w USA Peter Manfredo Jr nie ma jeszcze rywala na powrót 22 listopada. Taka walka dla Jonaka byłaby dobrym wyjściem. Pokonać dwukrotnego pretendenta do pasa mistrzowskiego to byłby krok do przodu.
|
|||
15-09-2013, 05:55 PM
|
|||
|
|||
I niby do czego miałby Jonak tymi krokami dojśc? bo chyba nie do walki o pas nie wspominając pasa.
Mistrzowie mimo jego pozycji w rankingu pewnie nie wiedzą kto to nawet jest. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości