Kadencja Braci trwa...
|
13-07-2013, 11:29 AM
|
|||
|
|||
RE: Kadencja Braci trwa...
Sila ciosu w przyblizonym przeliczeniu rowna zderzeniu z doroslym bykiem... jaja jakies.
![]() ![]() offtopp Kiedys czytalem w ktoryms z "Bokserow" jak specjalisci ze Stanow mierzyli sile uderzenia proporcjonalnie do masy ciala, i taki Tyson, czy Tua, byli za Dannym Romero, Tua byl przed Tysonem. Wysoko na tych testach wypadl tez "Prince" Hamed, i Roy Jones. Jednak kto byl tam jeszcze, i na ktorej dokladnie pozycji, to sobie nie przypomne...w w kazdym razie pierwszy byl raczej Romero. ![]() |
|||
13-07-2013, 12:04 PM
|
|||
|
|||
Ja już dawno przestałem się łudzić, że ktoś Kliczkę (jednego czy drugiego) pokona. W zasadzie został tylko Pulev i Fury. Hayemaker miał już swoją szansę...
|
|||
14-07-2013, 07:36 AM
|
|||
|
|||
(13-07-2013 11:29 AM)BMH napisał(a): Wychodzi na to, ze Wach mialby szanse ustac je*niecie byka heh. Tylko byk ma jeszcze ostre rogi ![]() ![]() |
|||
14-07-2013, 02:48 PM
|
|||
|
|||
Ja jestem tylko ciekawy ile tabletek przeciw bólowych Wach wziął po walce z Kliczko
![]() |
|||
14-07-2013, 03:32 PM
|
|||
|
|||
My narzekamy na HW dzisiejszą ale tak szczerze mówiąc.. Czy bracia walczą z możliwie najlepszymi rywalami?
Thompson, Charr, Pianeta, Wach, Mormeck w momencie walki z Ukraińcami to nie był nawet TOP 15 wagi ciężkiej. Dobór rywali zostawia bardzo wiele do życzenia. Najbliżsi rywale czyli Povietkin i Stiverne jak dla mnie duży plus. |
|||
14-07-2013, 04:03 PM
|
|||
|
|||
Kiedyś Wach powiedział (jeszcze przed podpisaniem kontraktu na walkę z Kliczko), że prowadzone są rozmowy z kilkoma rywalami, a z Kliczko zawalczy ten, który zgodzi się na stosunkowo słabą propozycję finansową ze strony obozu K2. Czyli szansę dostanie ten, kto najmniej się ceni
![]() ![]() |
|||
14-07-2013, 04:12 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Mało tego uważam, że jeżeli Stiverne zrobi jeszcze lepszą formę niż w walce z Arreolą a Witalij taką jak do Charra to możemy być świadkami sensacji... już Charr trafiał Witalija a co gdy Stiverne trafi Witalija tak jak Arreolę? z całym szacunkiem do jego szczęki, ale w tym wieku Witek obawiam się, że poszedłby spać po takiej bombie. |
|||
14-07-2013, 04:19 PM
|
|||
|
|||
Stiverne nie używa nóg.
Przy Vitaliju to tak się nie da.. Musi poprawić pracę nóg o 180 stopni. |
|||
14-07-2013, 06:49 PM
|
|||
|
|||
To się postawi tyłem do Witalija i będzie 180 stopni.
![]() |
|||
14-07-2013, 06:52 PM
|
|||
|
|||
(14-07-2013 04:12 PM)AdamekFightPL napisał(a): @Sander @AFPL - ja też bym chciał żeby Vit lub Wlad został pokonany. Ale to co napisałeś powyżej, to z całym szacunkiem naprawdę mało realne. Niech ten Stiverne będzie w życiowej formie a Vit w takiej jak z Chisorą lub Charrem to i tak to jest zdecydowanie za mało żeby pokonać DR ŻELAZNA PIĘŚĆ. Nokaut na Vitku to science fiction, a żeby wygrać z nim na punkty to musiałby być dużo lepszy w tej walce. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości