Zapowiedź gali w Oświęcimiu.
|
06-06-2013, 07:44 AM
|
|||
|
|||
RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu.
@kubala1122331
Czy to, że ma sposób na zarabianie pieniędzy sprawia, że zasługuje na szacunek? Robienie z siebie pośmiewiska, totalne zeszmacenie się i kreowanie się na "sportowca - pięściarza - zawodnika MMA" to dla mnie żaden powód do szacunku. Fakt, potrafi wykorzystać polskie społeczeństwo i trzepie na tym konkretne pieniądze, ale ja szanuję ludzi za inne rzeczy. A co do podejrzeń o "sprzedawanie" walk... Teoretycznie jest to możliwe. Kto wie? Jeżeli tak jest to tym bardziej nie wiem za co należy mu się szacunek. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
06-06-2013, 08:51 AM
|
|||
|
|||
Bede tu odosobnionym przypadkiem, ale ja Marcina Najmana lubie, lubie jego wywiady po przegranych walkach, te usprawiedliwienia, wmawianie jak bardzo mial pecha, czy jak polozyl jednym-pierwszym- ciosem bylego mistrza Europy .
![]() Co mnie zaskakuje, to medialnosc tego goscia, i to ze zarabia pieniadze. Do Marcina podchodze bardzo humorystcznie, i nie mam z nim wiekszego problemu. Bedac calkiem obiektywnym... gosc nie ma talentu, jakis ponadprzecietnych umiejetnosci, a mimo to "walczy", stara sie "walczyc". No jak ja mialbym mu zle zyczyc? ![]() ![]() |
|||
06-06-2013, 11:29 AM
|
|||
|
|||
BMH
Nie jesteś odosobnionym przypadkiem ![]() Splint3rPL Za to, że robi sobie koncertowo jaja z polskiego społeczeństwa i ma ich wszystkich w dupie, pokazywanie jak wielki dystans dzieli nas od Zachodu. Po walce z Burneiką, gdzie publika skandowała by wypier..., wyszedł... on zachowywał się fantastycznie, później ironizując i pytając się czy publika była za nim. Ja też mam inne wartości niż naciąganie ludzi na kasę ![]() |
|||
06-06-2013, 05:46 PM
|
|||
|
|||
Najman robi dużo dobrego dla Częstochowy, charytatywne mecze jak pisał Kubala.Kiedyś jestem na siłce z bratem, patrzę Najman i o dziwo nawet na siłownie chodził z ochroną.W Polsce jest chyba najbardziej znienawidzonym człowiekiem
![]() |
|||
06-06-2013, 06:16 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Serio z ochroną? jakoś mi się w to wierzyć nie chce... |
|||
06-06-2013, 06:34 PM
|
|||
|
|||
Serio serio wszędzie chodzi z ochroną.
|
|||
06-06-2013, 09:24 PM
|
|||
|
|||
Widać, że Najman przygotowany na 100%, świetnie zbudowany facet. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
07-06-2013, 08:05 AM
|
|||
|
|||
Pacas się nie może powstrzymać od śmiechu... chyba oglądał 4 ostatnie walki Najmana
![]() |
|||
07-06-2013, 10:58 AM
|
|||
|
|||
Pacas to musi być sympatyczny chłopak, cały czas się śmieje
![]() |
|||
07-06-2013, 11:13 AM