| Ankieta: Jakim werdyktem zakończy się walka Ankieta jest zamknięta. | |||
| Zimnoch na pkt |    | 1 | 20.00% | 
| Zimnoch przez KO |    | 3 | 60.00% | 
| Mollo na pkt |    | 0 | 0% | 
| Mollo przez KO |    | 1 | 20.00% | 
| Remis |    | 0 | 0% | 
| Razem | 5 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] | 
| 
					Mollo vs Zimnoch w Ostródzie  29 VI 2013r
				 | 
| 
					23-02-2013, 06:39 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 01:03 PM przez chuliganskistylzycia.)
| 
 | |||
| Mollo vs Zimnoch w Ostródzie  29 VI 2013r 
					Mike Mollo (20-4-1, 12 KO) przyjął ofertę Tomasza Babilońskiego, promotora Krzysztofa Zimnocha (13-0, 10 KO) na walkę z Polakiem 29 czerwca w Polsce. - Weekend zaczął się dobrze bo przyjąłem propozycję walki z Zimnochem. W poniedziałek podpisuję kontrakt. Do czerwca będę wreszcie gotowy na 100 procent, ręka będzie zdrowa, ja będę miał za sobą dwa obozy treningowe. To nie potrwa długo, znam Zimnocha z jego walk w Chicago - to nie potrwa długo. Trzymam kciuki za Andrzeja Gołotę, wygra przez nokaut. Chicago zawsze trzyma się razem - powiedział Mike Mollo. u konkurencji pojawila sie taka informacja podobno kontrakty sa przygotowane do podpisania . Co sadzicie o tej walce jesli dojdzie do takowej ?? | |||
| 
					23-02-2013, 07:03 PM 
| 
 | |||
| RE: 29 Czerwca Mollo vs Zimnoch w Polsce ? 
					Walka jak najbardziej oka,Mollo mimo iż mało aktywny w ostatnim czasie to jednak dalej niezły twardziel który wychodzi by się bić,walkę na odrdzewienie zaliczył i teraz może być nieco lepiej,chodzi mi o czucie ringu.
				 Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. | |||
| 
					23-02-2013, 07:09 PM 
| 
 | |||
					Czyli Zimnoch wcześniej nie zawalczy? czyli z walki ze Szpilką nici? no bez jaj... w sumie to nie zdziwię się jak Zimnoch zaprezentuje się z Mollo lepiej niż Artur. Swoją drogą odważne posunięcie Babilońskiego. Mollo będzie w jeszcze lepszej formie niż w walce z Arturem.
				 | |||
| 
					23-02-2013, 07:48 PM 
| 
 | |||
| RE: 29 Czerwca Mollo vs Zimnoch w Polsce ? (23-02-2013 07:09 PM)AdamekFightPL napisał(a): Czyli Zimnoch wcześniej nie zawalczy? czyli z walki ze Szpilką nici? no bez jaj... w sumie to nie zdziwię się jak Zimnoch zaprezentuje się z Mollo lepiej niż Artur. Swoją drogą odważne posunięcie Babilońskiego. Mollo będzie w jeszcze lepszej formie niż w walce z Arturem. Przygotowany Mollo majacy duzo czasu do walki , moze nawet znokautowac Zimnocha , takze moze byc bardzo ciekawie | |||
| 
					23-02-2013, 08:26 PM 
| 
 | |||
					Zaraz pojawią się tacy, którzy będą chcieli wymusić zamknięcie tego tematu   Ciekawe, ciekawa sprawa z tą walką. To taki korespondencyjny pojedynek Szpilki z Zimnochem. ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					23-02-2013, 11:21 PM 
| 
 | |||
					Adammobp No co ty nie powiesz, nie zamykam bo po pierwsze walka jest bardzo prawdopodobna.A po drugie ani Mollo i Ziemnoch nie mają swoich wątków.Ale popraw ten wątek bo nic tu nie jest napisane. | |||
| 
					24-02-2013, 12:41 AM 
| 
 | |||
					Dzieki Bestia ze w debiucie nie dostane warna za zalozenie tematu (po wpisie Adama spojrzalem na Twoj nick )
				 | |||
| 
					24-02-2013, 12:46 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 12:49 AM przez BESTIA.)
| 
 | |||
					Ja nie wymuszam zamknięcia ja to robię. Ale jak każdy będzie zakładał wątek i pisał w nim jedno zdanie to chyba dobrze nie będzie co??? | |||
| 
					24-02-2013, 01:13 AM 
| 
 | |||
					Nie no napisalem to bardziej w formie zartu . Watek jest ciekawy wypowiedzialo sie pare osob i oby sie rozwijal    | |||
| 
					24-02-2013, 01:22 AM 
| 
 | |||
					Sorry że się czepiam ale czy dało by radę abyś dopisawł w tym wątku jeszcze parę zdań? I go trochę poprawił? | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości