Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Inne (/forum-25.html) +---- Wątek: Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? (/thread-1867.html) |
Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - dedlx - 10-05-2014 11:18 AM Jestem ektomorfikiem, po 4 miesiącach treningu na masę na siłce, wyglądam tak o: zacząłem trenować boks 2 dni temu, to taki fitness dla mężczyzn... czy chodząc na treningi bokserskie nabędę jeszcze trochę masy czy zaczne spalać mięśnie? Wciąż jestem za chudy jak widać na zdjęciu, a chcę też dobrze wyglądać, żeby rwać laski. RE: Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - RedHawk - 14-05-2014 09:32 AM @dedlx Masy mięśniowej nabędziesz odbywając treningi fizyczne i utrzymując odpowiednią dietę. A podczas wyczerpujących treningów bokserskich jest taka możliwość, że bez odpowiedniego zabezpieczenia będziesz spalał swoją tkankę mięśniową. RE: Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - dedlx - 15-05-2014 10:06 PM czym jest to odpowiednie zabezpiczenie? aminokwasy? BCAA ? Beta alanina? RE: Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - KrychuTMT - 15-05-2014 11:31 PM Mózg jest najodpowiedniejszym zabezpieczeniem. RE: Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - RedHawk - 16-05-2014 06:24 AM @dedlx L-Arginina (AAKG) w jak największych ilościach. RE: Czy na boksie zyskam masę mięśniową ? - dedlx - 17-05-2014 10:00 PM po argininie boli mnie serce ;/ |