Ortiz vs Scott, Monaco - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Ortiz vs Scott, Monaco (/thread-3036.html) |
RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Wilczekstepowy - 12-11-2016 11:37 PM Ogólnie to jestem walką mega zawiedziony. Nie wzbudziła niestety takich emocji, jakich się spodziewałem. Choć później zrobiła się nieco ciekawsza. Co do Ortiza to widać, że będzie miał problemy z wyższymi. Ciekawe, jak by wypadł z kimś takim jak Breazeale czy Washington? No i czy teraz po takiej dłuższej walce wystąpi na gali w Manchesterze 10 grudnia, jak to było zakładane? Chyba nie. RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Gogolius - 12-11-2016 11:38 PM Rany, jak dobrze że odpuściłem będąc pewnym Ortiza. Szkoda gadać z tego co piszecie. RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Krzych - 12-11-2016 11:41 PM (12-11-2016 11:28 PM)Terminator napisał(a): Jak Ortiz ma zadać podbródkowy skoro jego przeciwnik jest cały czas 2 metry od niego Przy linach, gdy Malik stawał i często pochylał głowę unikając ciosów. Ortiz ma wysokie umiejętności i wszystko widzi w czasie rzeczywistym, dobrze kontruje i tak dalej, ale brak mu chyba kreatywności i analizy przeciwnika, nic nie zmienił w swoim boksie przez 12 rund widząc przecież że to nie działa. RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Wit - 12-11-2016 11:43 PM No Ortiz chyba będzie musiał sobie jeszcze ponaparzać trochę w worek w szatni, bo walką na pewno się nie zmęczył. RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Maynard - 12-11-2016 11:47 PM Nie winiłbym Ortiza. To Scott jest odpowiedzialny za tę gównianą "walkę". Mam nadzieję, że nigdy więcej nie powalczy na dużej gali. RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Wietnam - 12-11-2016 11:54 PM Zgadzam się z @Maynarderm, kto był odpowiedzialny za to że walka stulecia May -Pac była też nudna? Nie można po jednej walce którą King Kong nie wygrał przez ko dochodzić do twierdzenia że nie jest taki silny., i że Joshua czy Wilder łatwo by go pokonali, już nawet widziałem na jednej stronie stwierdzenie że kurwasz Szpilka ma duże szanse z Ortizem !! ; ( To Scott spierdylał całe 12 rund, bał sie zadawać ciosy, i unikał w ogóle Wszystkiego, RE: Ortiz vs Scott, Monaco - redd - 13-11-2016 12:02 AM Na razie Sosa skutecznie rozbija Smitha. Pachnie czasówką. RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Maynard - 13-11-2016 12:02 AM Świetnie walczy Sosa, szybki, skuteczny z pomysłem, jak przebić się przez jab i obronę wyższego rywala. Niższe kategorie znowu górą RE: Ortiz vs Scott, Monaco - Wietnam - 13-11-2016 12:06 AM Sosa ładnie żądli RE: Ortiz vs Scott, Monaco - KrychuTMT - 13-11-2016 12:06 AM Te 12 rund to największy sukces w karierze Scotta XD. |