Forum - BOKSER.ORG
Tomasz Adamek Highlights - Wersja do druku

+- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org)
+-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html)
+--- Dział: Ciekawe filmiki (/forum-30.html)
+--- Wątek: Tomasz Adamek Highlights (/thread-165.html)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Tomasz Adamek Highlights - AdamekFightPL - 11-01-2012 01:46 PM

(10-01-2012 08:44 PM)Jerome napisał(a):  Faktycznie, nie wiem dlaczego tak napisalem, moze dlatego ze ja pisalem o Adamku. Solis zwinnoscia do Haye'a sie ma nijak. Zgadzam się. Co sądzisz o pomysle HL wczesniej przeze mnie wspomnianego?

Ja zrobiłem już 2 filmy o Haye'u. Nie jestem jego fanatykiem żeby robić co chwilę o nim film Wink może kiedyś, ale teraz mam inne opcje.

RE: Tomasz Adamek Highlights - Jerome - 11-01-2012 02:01 PM

Ok. ok. Wink

RE: Tomasz Adamek Highlights - Jerome - 13-02-2012 09:48 PM

@pelix

ODJALES UZYTKOWNIKOWI ADAMEKFIGHTPL PUNKT OD REPUTACJI TYLKO ZA TO ZE UWAZA ZE DAVID HAYE MOGL WYGRAC POJEDYNEK Z WLADIMIREM KLITSCHKO? UWAZAM TO ZA SMIESZNE I NIEDOJRZALE.

RE: Tomasz Adamek Highlights - Crumb - 14-02-2012 12:40 PM

@Jerome.
SpokojnieWink Pelix jest niedowartościowany i dowartościowuje się właśnie w taki sposób. Przyznaje negatywne punkty i wtedy jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecieSmile Mi też dał 1 pkt negatywny ZA TO, ŻE W DZIALE POMOC napisałem komentarz, który miał być pomocny dla autoraWink Już usunąłem te 2 negatywne pkt użytkownikowi AdamekFightPl bo na nie nie zasługiwał. Sobie niestety nie usunę gdyż byłoby to nieuczciwe i nieskromne gdybym uważał, że na nie nie zasługiwałem. Może zasłużyłem.

RE: Tomasz Adamek Highlights - Jerome - 14-02-2012 05:24 PM

@Crumb
Fajnie z Twojej strony. Uważam to za dobre posunięcie. Przepraszam za duże litery, bylem spokojny ale chcialem byc donosny odkurzajac starego posta.