Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka (/thread-1953.html) |
RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - kubala1122331 - 06-11-2014 05:36 PM No to jest Krzych dużo bardziej prawdopodobne, ale ja bym chciał, żeby było inaczej. Tak swoją drogą wydaje mi się, że Sołdra za szybko został po porażce z Feigenbutzem sklasyfikowany w kategorii buma. Większych perspektyw oczywiście przed nim nie widzę, ale jednak jakieś tam umiejętności ma. Może być fajnym testem na powrót dla cwaniaczka. No Maciec niestety przebił w poziomie żenady Kosteckiego. Tutaj również mam nadzieję, że nosek zostanie utarty, choć szanse są niewielkie. Konferencja jak konferencja, nic wielkiego się nie spodziewałem. Tak w tle słuchało się jej całkiem sympatycznie. RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Sander - 06-11-2014 05:46 PM Mam nadzieję, że Maciec trochę utemperowany zostanie, za dużo ze Szpilką przebywa chyba. Jakoś tak kilka tygodni temu Szpilka przypakowany chodził, kawał chłopa było, a dziś znów taki jakiś szczuplutki. Wielkiego wzrostu siły fizycznej się nie spodziewam, miało być 107 kg, a wyszło znów 102-103 Może brakowało tlenu przy nowej wadze i postanowili ten proces odwrócić. RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Wietnam - 06-11-2014 07:19 PM (06-11-2014 05:23 PM)Krzych napisał(a): Ta... Sołdra to będzie liczył gwiazdy po minucie walki. Pełna zgoda, Kmita za grosz nie miał odwagi się przyznać że PPV pbn 3, do tej pory sprzedaje się mizernie, problemy z mikrofonami - to jeszcze ujdzie, brak Face to face, Biadolenie że takich kamer jakie będą podczas PBN 3 to nawet, w MSG nie mają,Ogólnie przechwałki,, Cygan to teraz się gorzej od Szpilki zachowuje, momentami jednak gadał do rzeczy,,,, Tak na szybko moje typy Gudel vs Kaczor/Gudel PTS Zerominski vs Maciec/Maćiec PTS Kostecki vs Soldra/Kostecki KO Chudecki vs Syrowatka/Syrowatka PTS Proksa vs Sulęcki/Proksa PTS Adamek vs Szpilka/Adamek KO Ogólnie działo będzie się dopiero nocą w Atlantic... RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - KrychuTMT - 06-11-2014 07:30 PM Ten nieudolny trash talk Maćca, dobra beka. RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Krzych - 06-11-2014 07:33 PM Kostecki sobie trochę tam pajacuje, ale to jest takie pozytywne i zabawne pajacowanie, a nie jakieś buractwo. Mi tam to nie przeszkadza. No a Maciec to na prawdę, szczyt żenady. "Zniszczę go", "Kurczaczku"... Żałosne. RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Wietnam - 06-11-2014 07:48 PM Maćiec to do remizy na walki, Cygan się jeszcze umiał zachować, odzywki Maćca tylko do walk w remiźie... RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - KrychuTMT - 06-11-2014 07:57 PM Moje typy: Nożownik vs Gudel, nie mam pojęcia, oby wygrał Gudel. Kostecki-Sołdra, Cygan KO Chudecki vs Syrowatka, Chudecki PTS Żeromiński vs Maciec, Remis Proksa vs Sulęcki, Proksa KO Szpilka vs Adamek, Szpilka PTS RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Krzych - 06-11-2014 08:33 PM Kaczor-Gudel - nie mam pojęcia, nie wiem kim oni są Żeromiński-Maciec - Maciec UD Kostecki-Sołdra - Kostecki KO 1 Chudecki-Syrowatka - Chudecki UD, ewentualnie TKO w końcowych rundach Proksa-Sulęcki - Proksa UD lub TKO w końcowych rundach Adamek-Szpilka - Adamek TKO w końcowych rundach RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - TomaszX - 06-11-2014 08:48 PM Kaczor-Gudel -Kaczor(oby nie) Żeromiński-Maciec - Maciec Kostecki-Sołdra - Kostecki Chudecki-Syrowatka - Chudecki Proksa-Sulęcki -Sułęcki (oby nie) Adamek-Szpilka - Szpilka RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka - Martin - 06-11-2014 08:59 PM No to pobawmy się w typowanie. Kaczor-Gudel - ??? Żeromiński-Maciec - Maciec Kostecki-Sołdra - Kostecki Chudecki-Syrowatka - Chudecki Proksa-Sulęcki - raczej Proksa Adamek-Szpilka - oby Szpilka!!! |