Gala boksu w New York-Barclays Center - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Gala boksu w New York-Barclays Center (/thread-1411.html) |
RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - KrychuTMT - 20-10-2013 10:16 PM Żaden z nich nie gwarantuję dużej kasy , więc wątpię aby Floyd na to poszedł . RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - BESTIA - 28-10-2013 10:39 PM Na gali zawalczy także Daniel Jacobs (26-1, 23 KO) i Marcus Browne (7-0, 6 KO), gala zapowiada się naprawdę interesująco... RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - Krzych - 03-12-2013 05:40 PM Niesamowita gala. Świetne połączenie ilości i jakości. Tyle świetnych walk...] Medialnie to może wygląda nieco inaczej ale jak dla mnie main eventem jest tutaj Trout-Lara. Zdecydowanie najwyższy poziom sportowy ze wszystkich walk na tej gali. Niesamowicie ciekawe zestawienie dwóch zawodników z Top 5 wagi 154 lbs. Następnie walki też są ciekawe ale jednak Bika-Dirrell to nie to samo bo już teraz można wydrukować wynik walki 120-108 Dirrell. Judah-Malignaggi to też ciekawa walka ale no jednak to jest walka dwóch upadających gwiazd. No i tak na koniec pytanie, które mnie nurtuje od ogłoszenia tej gali. Czy tylko mnie kompletnie nie obchodzi walka Alexandra? No i oby ta gala się tak ułożyła żeby jeszcze zobaczyć walkę Rigondeaux RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - BMH - 03-12-2013 06:18 PM Gala zapowiada sie faktycznie konkretnie. Judah vs Maliganggi, Alexander-Porter, Trout-Lara... Na kazda z tych walk spokojnie bym odpuscil spanie w nocy. O szansach, czy swoich typach rozpisze sie blizej weekendu. BESTIA Skad info, ze bedzie walczyl Jacobs? I w jakiej wadze mialby sie odbyc jego potyczka z Brownem? Czy miales na mysli, ze po prostu wystapia na tej samej gali? Chyba to drugie... co? RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - BESTIA - 03-12-2013 07:14 PM Cytat:BESTIA Tak to drugie, pisali na boxing.pl że jacobs ma walczyć na gali NY Barclays Center. RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - Krzych - 03-12-2013 08:43 PM Na Boxrecu nie ma Jacobsa a oni przecież zwykle wiedzą o walce zanim jeszcze urodzą się zawodnicy RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - Gogolius - 04-12-2013 05:53 PM A ja w sumie bardzo czekam na Bika vs Dirrel - chciałbym, żeby ten drugi wygrał w przekonujący sposób bo dobrych zawodników w super średniej nigdy za mało. Trout - Lara mówi samo przez się i tu mam zgryz: lubię obu, chciałbym żeby Trout pokazał dobry boks, ale jakoś serducho bardzej za Larą. Nie chciałbym żeby ich kariery były już hamowane - a nawet remis byłby chyba takim hamulcowym. Jeśli idzie o Judah vs Malignaggi - zawsze pojedynek bokserów u schyłku karier wywołuje u mnie mniejsze emocje, bo oni już wiele więcej nie osiągną ale za sentyment jakim darzyłem Judaha - niech wygra, a co! RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - Sander - 04-12-2013 08:55 PM Lara vs Trout to dla mnie jedna z najciekawiej zapowiadających się walk w tym roku. Judah vs Paulie to również walka mnie interesująca. O szansach rozpiszę się bliżej weekendu. Czekam też na starcie Sakio Biki i mocno mu kibicuję. Jego walka chociażby z Joe Calzaghe zrobiła na mnie duże wrażenie. Zobaczymy ile z niego zostało. RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - kubala1122331 - 08-12-2013 02:31 AM Twardziel ten Bika. Pięściarzem od Dirrella jest gorszym, ale przyjąć potrafi. Świetna walka na razie, dobry początek nocy. RE: Gala boksu w New York-Barclays Center - Gogolius - 08-12-2013 03:07 AM U mnie na karcie (której średnio jestem pewny, Direll 114-112, ew. 113-113. A sędziowie: 114-112 Bika, 116-110 Dirrell, 113-113 Bardzo równa walka, Bika pokazał charakter (zresztą Dirrell też). Dobry początek dobrej (oby) gali. Pindera się nie zgadza ; ) |