Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew (/thread-940.html) |
RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - RoyJonesJr - 15-03-2013 12:23 PM Ja też jestem za tą walką która podciągnie go w rankingu. Nazwisko do dupy ale samo zwyciętwo to umocnieniu jego pozycji w czołówce w której chyba nadal jest. Czy Adamek dementował czy nie to i tak tego co on gada nie ma sensu sluchac. RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - RoyJonesJr - 16-03-2013 09:42 AM BESTIA BANA TAKIM !! edit by Kikas używajcie przycisk zgłoszenia postu do moderatora RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Jerome - 16-03-2013 03:46 PM (16-03-2013 09:12 AM)marrdok napisał(a): Witam i pozdrawiam Buuaahahahhahahaxddd I co? Jednak Grano? No to Góral sobie przesrał. RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - BESTIA - 16-03-2013 04:21 PM Racja Kikas takie posty zgłaszajcie będą szybciej usuwane a piszący je szybko banowani RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Zioło-Pale-Niebywale - 16-03-2013 04:46 PM I ten cały Grano to niby ta bardziej opłacalna walka niż z Pulevem??? Nie wiem,nie kumam tego...jak to możliwe by za walkę z przeciętniakiem bez nazwiska zarobić konkretne pieniądze. RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Jerome - 16-03-2013 05:11 PM @Zioło Za walkę z Pulevem Tomcio zgarnął by więcej ale więcej byłoby do podziału i to mu nie pasowało. Z Grano zgarnie co najmniej 80% i to już jest ok. RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Zioło-Pale-Niebywale - 16-03-2013 05:28 PM No tak,tylko czy 80% z Grano to więcej niż np. 50% z Pulevem??? No i gdzie w końcu ta walka? RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Adammobp - 16-03-2013 07:17 PM Czyli chodzi o to żeby drugiemu nie dać szansy zarobienia dobrej kasy (i samemu też nie zarobić)? Dziwne to... Za takiego Grano chyba dużo nie dostanie, ale czy w ogóle z nim zawalczy, oto jest pytanie. RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - AdamekFightPL - 16-03-2013 08:16 PM Wydaje mi się, że chodziło o to, że po co dawać Pulevowi 50 % z zysków jeżeli można załatwić takiego Grano i zgarnąć 80 % zysków gdzie różnice w kwotach nie są wtedy takie duże. RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew - Sander - 16-03-2013 09:31 PM Czyżby Tomasz stał się jednym z tych którzy chcą przejąć schedę po Vitaliju w WBC? Mimo regresu formy bliżej mu do tego pasa niż któregoś z tych dzierżonych przez Wlada. Tomek liczy każdego dolara i nie ma się co dziwić. Jako Cruiser kokosów nie zarabiał chce zapewnić rodzinie byt na lata a walk wiele już nie stoczy. |