Adamek vs Cunningham II - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: Adamek vs Cunningham II (/thread-680.html) |
RE: Adamek vs Cunningham II - Metzger - 13-12-2012 12:57 PM Adamek chyba chce ustanowić swój rekord wagi RE: Adamek vs Cunningham II - AdamekFightPL - 13-12-2012 02:26 PM @Metzger Historia tego zdjęcia jest taka, że Adamek akurat wzdychał czyli nabierał powietrza w płuca. RE: Adamek vs Cunningham II - Metzger - 13-12-2012 02:49 PM (13-12-2012 02:26 PM)AdamekFightPL napisał(a): Historia tego zdjęcia jest taka, że Adamek akurat wzdychał czyli nabierał powietrza w płuca.To on płuca ma w brzuchu? Na innych zdjęciach wyglądał jakby wciągał brzuch, a na tym rozluźnił, bo ile można pozować z wciągniętym. RE: Adamek vs Cunningham II - Adammobp - 13-12-2012 02:52 PM Metzger, też miałem tę fotę też zamieścić w temacie, bo znalazłem ją na BN Podobnie jak tobie, mnie się wydawało jakoś strasznie dużo tego Adamka. U Steve'a mięśnie, a u Adamka jeden mięsień Z Chambersem brakowało tej szybkości, a teraz jeszcze będzie gorzej. Na szczęście Adamek ma wiele innych argumentów, by Cunninghama pokonać. RE: Adamek vs Cunningham II - krab13 - 13-12-2012 03:13 PM A w cenniku reklam Polsatu Sport ta gala cały czas jest w PS RE: Adamek vs Cunningham II - AdamekFightPL - 13-12-2012 06:30 PM @Metzger Ale gdy wciągasz powietrze to brzuch się powiększa. Nie wierze, że Adamek ma aż taki brzuszek przecież to była by jakaś parodia. RE: Adamek vs Cunningham II - AdamekFightPL - 14-12-2012 02:42 PM Nie jest źle. RE: Adamek vs Cunningham II - krab13 - 14-12-2012 11:10 PM Walka na żywo tylko w Orange Sport więc ani Polsat ani PPV, no chyba że Polsat będzie taki że zrobi ppv mimo że Orange Sport jest w cyfrowym Polsacie XD RE: Adamek vs Cunningham II - AdamekFightPL - 15-12-2012 10:05 AM @krab13 Skoro Orange Sport wykupił prawo do transmisji gali Adamek-Cunn 2 to nic CP nim nie mogą zrobić a tym bardziej zakodować tego kanału na czas gali. RE: Adamek vs Cunningham II - Adammobp - 15-12-2012 11:17 AM Dobrze, że nie ma PPV. Ale dziwi mnie, dlaczego Polsat nie kupił praw do pokazywania tego na żywo? Oglądalność mogłaby być wysoka. W końcu walka o 23. Zamiast tego w Polsacie będzie najpierw jubileusz Piotr Bałtroczyka a potem jakiś film. A tu kupił Orange Sport, który za dużej oglądalności nie ma. Dużo raczej za to nie zapłacili. Szkoda, że TVP nie pomyślała o wyłożeniu kasy na walkę. Adamek w TVP, to było coś. |