Artur Szpilka
|
15-11-2014, 03:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka
XD
zajebisy skrot myslowy |
|||
15-11-2014, 04:35 PM
|
|||
|
|||
Ciekawe czy ten wyjazd do USA to był pomysł Wasyla czy samego Szpilki?
|
|||
15-11-2014, 06:44 PM
|
|||
|
|||
Ale np. Obama może dać mu "list żelazny" jak kiedyś Kwaśniewski dał Gołocie.
Wasyl to załatwi bez stawania na rzęsach. |
|||
15-11-2014, 09:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka | |||
16-11-2014, 01:51 AM
|
|||
|
|||
Szpilka zdementował jakoby miał definitywny zakaz (nazwał tekst Wasilewskiego bullshitem )
|
|||
16-11-2014, 02:09 AM
|
|||
|
|||
Widze że z Artka się pomału amerykaniec robi.No nic oby mu się udało za big wodą i żeby nie zapomniał o Polish pierdolniecie jak też że ubornił się w Wieliczka Krakau.Ja od siebie życze mu all najlepszego i żeby został first heavyweight champion z Polski no i oczywiście Very very christmas.
|
|||
16-11-2014, 03:09 AM
|
|||
|
|||
Jennings podobno chce mu Pomóc w USA
|
|||
16-11-2014, 07:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2014 07:28 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Od pewnego momentu trwa konflikt na linii Szpilka -Wasilewski
Nie jest tajemnicą ,że Szpilka nie jest z „mojej bajki” ale za jedną rzecz muszę go pochwalić . Przed galą w Hamburgu Szpilka wypowiadał się na temat swojego wyjazdu do USA. Natomiast Saleta dał mu do zrozumienia ,że to nie będzie takie proste ze względu na ważny kontrakt z Wasilewskim. I wtedy Szpilka powiedział ,że sam kieruje swoim życiem i nikt go nie zatrzyma i nie cofnie swojej decyzji nawet gdyby miał przestać boksować. Saleta skwitował to „głupim” śmiechem co wkurzyło Szpilkę i odburknął mu –‘Przemek nie śmiej się” Jakby na to nie patrzeć to prawda jest taka ,że ważny kontrakt nie jest w stanie uniemożliwić Szpilce wyjazd do USA. Kontrakt można wypowiedzieć , rozwiązać , a w najgorszym wypadku zerwać , ponosząc konsekwencje zerwania , które zapewne są zawarte w tym kontrakcie. Szpilka pokazał się twardym i logicznym facetem nie pozwalając robić z siebie niewolnika przez promotora i nie pozwalając wmówić sobie „dziecka do brzucha” przez głupawego eksperta.. |
|||
17-11-2014, 03:37 PM
|
|||
|
|||
(16-11-2014 07:27 PM)RSC-2 napisał(a): Saleta skwitował to „głupim” śmiechem co wkurzyło Szpilkę i odburknął mu –‘Przemek nie śmiej się” Staruszku, chyba czas na zakup aparatu słuchowego. Przemek, jak i reszta gości w studio zaczęli się śmiać jak Artur powiedział, że bez względu na to czy promotorzy się zgodzą wyjedzie do USA. Zdania, które przytoczyłeś w ogóle Szpila nie wypowiedział, nie widziałem też żadnej złości. Pozdrawiam Cie serdecznie. |
|||
17-11-2014, 09:17 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Właśnie to napisałem. A że Ty nie widziałeś żadnej złości to się wcale nie dziwię. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: