Eddie Chambers
|
03-02-2014, 06:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Eddie Chambers
2 tygodnie, mniej tkanki tłuszczowej, 20 funtów więcej... hahahaha, no ludzie, na logikę, jakim trzeba być jełopem żeby uwierzyć w coś takiego?
|
|||
03-02-2014, 06:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Eddie Chambers | |||
03-02-2014, 06:33 PM
|
|||
|
|||
Napisałem, że Chambers chwali się, nie napisałem, że Chambers przybrał 30 funtów, czy że w coś wierzę. Dziwne byłoby dla mnie gdyby od walki z Mchunu trzymał aż do stycznia tego roku limit poniżej cruiser. Myślą przewodnią jest jednak to, że Chambers robi masę i to widać + cieszy się z tego jak domorosły kulturysta (oczywiście z pewnością "nieco" koloryzując).
|
|||
03-02-2014, 06:54 PM
|
|||
|
|||
(03-02-2014 06:15 PM)RedHawk napisał(a): @Joker Rozwiniesz swoją myśl? ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
03-02-2014, 08:25 PM
|
|||
|
|||
RedHawk
Ale Ty sie gotujesz jak szczekasz ![]() Masz dziś racje. Powtarzam dziś. Zapamiętaj tę date ![]() Zostaw muły BMH w spokoju. Przecież to typowy Kazuto Iyoka. Jak sie wkurfi tam nam wszystkim nabije guzy. Chambers naprawde sporo urósł. Niewiadomo czy to zdrowa waga czy zwykłe jojo. Pamiętacie w jakim krótkim czasie zalało Toneya po walce z Lebedevem? "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
03-02-2014, 08:48 PM
|
|||
|
|||
(03-02-2014 08:25 PM)RoyJonesJr napisał(a): Zostaw muły BMH w spokoju. Przecież to typowy Kazuto Iyoka. Jak sie wkurfi tam nam wszystkim nabije guzy. Teraz to do*ebales heh. Przeciez ten Japonczyk, to wazy niewiele wiecej niz moja kobita, czy niewiele wiecej niz moj Junior. ![]() Co do Chambersa, to zgoda... wyranie sie rozrosl, byc moze sie czym wspomogl... a wiec normalka. ![]() ![]() |
|||
03-02-2014, 09:16 PM
|
|||
|
|||
Pewnie suple od Wacha pożyczył ;D .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
03-02-2014, 10:55 PM
|
|||
|
|||
Zobaczymy co będzie na wadze i w ringu. Chyba jednak nie ma co czarować ze zdjęć choć jak dla mnie Chambers dosyć spuchł i bynajmniej nie są to mięśnie. Oby tylko się nie zagalopował z tą wagą za daleko bo jeszcze troszkę funtów i wejdzie w świniak mode.
|
|||
08-02-2014, 09:10 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Chamsko to tylko ty się zachowałeś! |
|||
27-02-2014, 04:51 AM
|
|||
|
|||
Rozjebał mnie Chambers na sam sen
![]() "Harrison przegrywa wszystko w pierwszej rundzie, to brak szacunku dla mojego nazwiska. Jego największym sukcesem była wygrana w turnieju Prizefighter. Tacy ludzie jak on powodują, że zloty medal olimpijski przestaje już mieć znaczenie. Pokonałbym go jedną ręką, spytajcie Adamka" Jakby to skomentował Jacek Gmoch - "He He He" ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości