Waga ciężka - POLSKA
|
03-08-2013, 02:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Waga ciężka - POLSKA
Kurcze, kto to jest Malujda? przecież to nie będzie dla niego trudna walka, wręcz sparing... Zimnoch jest cały czas w treningu, 18 tylko wskoczy na chwilę na ring za boksuje i może wracać do treningów. A Krzysiek to przeżywa jak by Malujda był nie wiem jak ciężkim rywalem. Pojawiła się szansa walki z Pianetą to Krzysiu obsrał zbroje i tyle. Szpilka miał rację, że jak przychodzi co do czego to Zimnoch robi w majty. Jeszcze nie dawno o takiej walce Krzysiek nawet nie mógł po marzyć a teraz wybrzydza, jego samoocena aż tak wzrosła?
|
|||
08-08-2013, 08:21 PM
|
|||
|
|||
lepszy Malujda, niż jakiś kelner bo Mateusz przynajmniej odda serce do tej walki
|
|||
08-08-2013, 10:03 PM
|
|||
|
|||
Dokładnie. Ja liczę na niespodziankę w tej walce. Strasznie lubię Malujdę
|
|||
10-08-2013, 08:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Waga ciężka - POLSKA | |||
10-08-2013, 09:01 PM
|
|||
|
|||
Rekowski ma szansę dostać walkę z Danny'm Williamsem.
|
|||
20-08-2013, 06:35 PM
|
|||
|
|||
Marcin Rekowski - pogromca Elijaha McCalla zawalczy z porozbijanym niczym Francuzi w bitwie pod Turynem w 1706 roku Dannym Williamsem. Szkoda, że takie mięso armatnie. Widziałem Danny'ego w walce z Leifem Larsenem i mi wystarczy..
Mariusz Wach za to dostał propozycję sparowania od Davida Haye'a. |
|||
20-08-2013, 07:39 PM
|
|||
|
|||
@Sandra
Masz racje Williams jest już mocno porozbijany, ale mimo wszystko wciąż ma nazwisko. Rekowski wygrywając z nim zyska jakiś tam rozgłos, zawsze coś... no i zawsze można tę walkę zareklamować jako walka polskiego boksera z pogromcą Mike Tysona. |
|||
20-08-2013, 08:00 PM
|
|||
|
|||
(20-08-2013 06:35 PM)Sander napisał(a): Marcin Rekowski - pogromca Elijaha McCalla zawalczy z porozbijanym niczym Francuzi w bitwie pod Turynem w 1706 roku Dannym Williamsem. @Sander Udało Ci się to porównanie To taki dziwny pojedynek bo Rekowski ma już swoje lata nie mówiąc o Williamsie.....rozumiem jednak, że Rekowski chce jeszcze coś zarobić... Ciekawi mnie natomiast czy Wach przyjmie propozycje Haye'a i pojedzie do niego na sparingi.....sparował już z Powietkinem to może i posparuje z Haye'em. |
|||
20-08-2013, 08:38 PM
|
|||
|
|||
Po tym jak zdemolował McCalla i teraz to samo zrobi z Williamsem to jakaś fajna walka może mu przypaść. Kompletnie nie rozumiem jak to się stało, że tak fajny bokersko gość z parą w łapie karierę zawodowca zaczął grubo po 30tce.
|
|||
21-08-2013, 08:52 AM
|
|||
|
|||
@Adamiakowa
Napisałaś to 'Sandra' celowo? Co do - jak mawia Gmitruk - szparingów Wacha z Haye to co to za szparingpartner który miał tak długą przerwę podczas której nic nie robił? Dopiero miał treningi u Wilczewskiego zaczynać. Haye go zobaczy i podziękuje. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości