Artur Szpilka
|
17-08-2013, 08:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka
@Pakman
Pisałem to z dużym przymrużeniem oka Co do Szpili ciekawe co dalej. Myślę, że nadal pozostanie na poziomie rywali jak Mollo, Minto, McCline - doświadczonych z nazwiskiem ale już nie tak groźnych jak za najlepszych czasów. Walki z kimś młodym, rozwijającym się, wspinającym w hierarchii HW nie przewiduję póki co. |
|||
17-08-2013, 11:21 PM
|
|||
|
|||
Też jestem ciekaw, ale myślę, że dalej konsekwentnie będzie dostawał coraz lepszych zawodników. Walki z przeciwnikami pokroju Mollo nie dadzą już mu za wiele. Jedną z ciekawszych opcji byłby Travis Walker, silny i niebezpieczny. Co prawda ostatnie walki Travisa były słabe, ale myślę, że byłby to lepszy test od Minto czy Mollo, a i walka mogłaby być znów bardzo efektowna, co z kolei mogłoby pomóc Arturowi po raz trzeci z jak najlepszej strony zaprezentować się za oceanem.
A co myślicie o walce np. z Joe Hanksem? |
|||
17-08-2013, 11:23 PM
|
|||
|
|||
Ja czekam , kiedy Szpilka spełni swoje obietnice i , dojedzie Tomka Adamka". Zimnocha też miał dojechać. No kurde albo ma jaja albo niech idzie do lekarza bo powoli robi się z niego Najman dwa.
Co do jego walki z Mollo, no cóż mając za przeciwinika prawie niepełnosprawnego takiego jak Mollo co miał płuca na jedną rundę i nie potrafił wykończyć wacianego Szpili to Szpila w tej walce wypadł słabo,a najbardziej ciekawym momentem tej walki był Szpila który po gongu o własne nogi się potykał (tak,że musieli go łapać trener) |
|||
18-08-2013, 08:01 AM
|
|||
|
|||
(17-08-2013 11:23 PM)kossmiczny napisał(a): Ja czekam , kiedy Szpilka spełni swoje obietnice i , dojedzie Tomka Adamka". Zimnocha też miał dojechać. No kurde albo ma jaja albo niech idzie do lekarza bo powoli robi się z niego Najman dwa. Mógłbyś rozwinąć myśl, bo szczerze to nie za bardzo kumam o Ci chodzi...ta analogia do Najmana? |
|||
18-08-2013, 08:15 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2013 08:16 AM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Wydaje mi się, że @kossmicznemu chodzi o te zaczepki do Adamka lub gadanie o mistrzostwie świata a póki co w ringu prezentuje się średnio. Tak jakby ktoś obiecał przyprowadzić do domu Żyrafę a przyszedłby z kotem
Ale porównań do Najmana nie podzielam. Nie widzę żadnych podobieństw między nimi. Szpila wygrywa i to mu trzeba oddać. Jeżeli ciężko popracuje to za dwa lata będzie gotowy na duże wyzwania. Dziś trening i zbieranie doświadczenia. Tak to widzę. |
|||
18-08-2013, 12:09 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2013 08:01 AM)Martin napisał(a):(17-08-2013 11:23 PM)kossmiczny napisał(a): Ja czekam , kiedy Szpilka spełni swoje obietnice i , dojedzie Tomka Adamka". Zimnocha też miał dojechać. No kurde albo ma jaja albo niech idzie do lekarza bo powoli robi się z niego Najman dwa. Taki Najman tez wiele rzeczy mówił i nic nie zrobił tylko się ośmieszył Szpilka mówił, że jak spotka Tomka to go dojedzie, więc czekam na to spotkanie niecierpliwie albo w ringu albo poza. Jak do niego nie wyjdzie to będzie Najman ,,dwa" i tyle. Niezależnie gdzie się spotkają. Myślę, że termin walki na jesień lub zimę odpowiadał by Tomkowi. Niech Szpila złoży propozycje Tomkowi (oficjalnie, proponuje termin ten i ten). |
|||
18-08-2013, 02:39 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2013 12:09 PM)kossmiczny napisał(a): Taki Najman tez wiele rzeczy mówił i nic nie zrobił tylko się ośmieszył Szpilka mówił, że jak spotka Tomka to go dojedzie, więc czekam na to spotkanie niecierpliwie albo w ringu albo poza. Jak do niego nie wyjdzie to będzie Najman ,,dwa" i tyle. Niezależnie gdzie się spotkają. Myślę, że termin walki na jesień lub zimę odpowiadał by Tomkowi. Niech Szpila złoży propozycje Tomkowi (oficjalnie, proponuje termin ten i ten). To Adamek już nie raz zresztą twierdził, że nie jest zainteresowany walką ze Szpilką, a nie na odwrót więc porównanie do Najmana kompletnie chybione. |
|||
18-08-2013, 04:19 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2013 02:39 PM)Martin napisał(a):Szpila powiedział, że jak go spotka to go dojedzie, więc czekamy aż zrealizuje swoje słowa jak go spotka.(18-08-2013 12:09 PM)kossmiczny napisał(a): Taki Najman tez wiele rzeczy mówił i nic nie zrobił tylko się ośmieszył Szpilka mówił, że jak spotka Tomka to go dojedzie, więc czekam na to spotkanie niecierpliwie albo w ringu albo poza. Jak do niego nie wyjdzie to będzie Najman ,,dwa" i tyle. Niezależnie gdzie się spotkają. Myślę, że termin walki na jesień lub zimę odpowiadał by Tomkowi. Niech Szpila złoży propozycje Tomkowi (oficjalnie, proponuje termin ten i ten). Poza tym niech obóz Szpilki oficjalnie przedstawi ofertę Tomkowi. Bo Tomek powiedział, że gadaniem nikt walki nie wygrał. W końcu Szpila powiedział, ,,zobaczymy, chciałbym udowodnić mu co ja sądzę" |
|||
18-08-2013, 04:25 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2013 04:19 PM)kossmiczny napisał(a): Szpila powiedział... Powiedzial... aha. Tyson powiedzial, ze zje dzieci LL, a Holyfield mial znokautowac LL w trzeciej rundzie, bo tak mu powiedzial Bog. Troszke dystansu Kossmiczny do tego co zawodnicy mowia, bo pozniej mozna sie rozczarowac. Jakis czas temu Szpilka mowil, ze zyczy dobrze Tomkowi i nie wyrazal sie o nim zle. |
|||
19-08-2013, 03:47 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2013 04:25 PM)BMH napisał(a):(18-08-2013 04:19 PM)kossmiczny napisał(a): Szpila powiedział... To ciekawe jak Tomem Adamek coś mówi to większość nie ma dystansu,a jak inni pięściarze gadają głupoty to jest norma i tak ma być. To po prostu hipokryci, ciekawe czy Ty też. Jeśli krytykowałeś Tomka za to co mówi tzn,że też jesteś hipokrytą. Trochę dystansu. ha. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości