Krzysztof Włodarczyk
|
30-01-2012, 02:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
teraz tez sie zgadzam..
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
30-01-2012, 08:07 PM
|
|||
|
|||
(30-01-2012 07:58 AM)michasmanchester napisał(a):Ja zachowuję kamienną twarz i nic "nie cisnę"(29-01-2012 09:41 AM)Adammobp napisał(a):(28-01-2012 06:11 PM)michasmanchester napisał(a): Green machine nigdy nie byl zawodnikiem CW to taki napompowany adamek w CW ..Adamek napompowany w CW? Co ty za brednie głosisz ![]() Chciałem się upewnić, czy to tylko literówka z twojej strony, czy nowy punkt widzenia, z którym spotkałbym się pierwszy raz. A ty zaś, coś widzę na poważnie to bierzesz, bo chyba bardzo się tam denerwujesz przed klawiaturą, że piszesz jednym ciągiem niczym frazy w google ![]() A wracając do zawodnika, któremu jest poświęcony temat. Na RP pojawiło się info, że 21 kwietnia to możliwa data starcia Diablo vs Dixon. Walka miałaby się odbyć w USA. Jeśli to okaże się prawdą, będzie to świetna wiadomość dla kibiców boksu w Polsce, niezależnie od tego czy sympatyzujemy z Krzysiem, czy też wieszamy na nim psy. ![]() |
|||
30-01-2012, 10:18 PM
|
|||
|
|||
Super wiadomosc to by byla. Bo mimo ze jestem z Gdanska gdzie potencjalnie Diablo mialby walczyc z RJJ to naprawde nie chcialbym tego ogladac przez sympatie do Roya. Mam nadzieje jednak, ze plan walki w tym miejscu nie przepadnie bo nawet rewanz z Palaciosem chetnie bym obejrzal. No i mam nadzieje, ze Krzysio da rade z Dixonem. Szanse ma pytanie czy wykorzysta. Tarver sam sie nie polozy.
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
30-01-2012, 11:35 PM
|
|||
|
|||
Gdyby dogadano walkę z Tarverem byłoby super. Rywal na poziomie, niewygodny. Diablo potrzebuje wyzwań, porażka mu ujmy nie przyniesie, a zwycięstwo pójdzie w świat. W końcu Tarver to duże nazwisko.
Myślę, że sama walka może być ciekawa. Jeżeli Tarver zrobi formę z Greena, to w moim odczuciu powinien ograć Diablo. Z drugiej strony jest jednak wiekowy i kto wie, czy nie spuchnie kondycyjnie w końcówce? Walka interesująca, bo nie ma jednego pewnego scenariusza na pojedynek... Co do samego Włodarczyka to uważam go za wysokiej klasy rzemieślnika, jego boks nie wzbudza u mnie emocji, za mało finezji. Jednak chwała mu za to, że zdobył tytuł. |
|||
31-01-2012, 01:53 AM
|
|||
|
|||
Diablo jest dobrym pięściarzem ale jest strasznie sztywny w ringu. Z kim by nie walczył to będę mu kibicował.
![]() |
|||
31-01-2012, 08:22 AM
|
|||
|
|||
(30-01-2012 08:07 PM)Adammobp napisał(a):(30-01-2012 07:58 AM)michasmanchester napisał(a):Ja zachowuję kamienną twarz i nic "nie cisnę"(29-01-2012 09:41 AM)Adammobp napisał(a):(28-01-2012 06:11 PM)michasmanchester napisał(a): Green machine nigdy nie byl zawodnikiem CW to taki napompowany adamek w CW ..Adamek napompowany w CW? Co ty za brednie głosisz przepraszam jezeli moj polski pisany ci nie pasuje no ale jakos bede musial z tym zyc ![]() ![]() wrcaja do krzyska to tez mu kibicuje co nie zmienia faktu co o nim wczesniej napisalem ... i widze to inaczej szuka duzej walki , duzej wyplaty , chce walki w usa bo tam dostanie wyplate zycia , zrobil sie medialny po zwyciestwie z greenem ... ale nie mozna sie dziwic ze woli tarvera niz palaciosa ... bo zrobil bym to samo ... kasa musi sie zgadzac to nie lata 70-80 ze kazdy walczyl dla legacy teraz kasa panowie adammobp specjalnie dla ciebie troche punktacji w moim tekscie ![]() ![]() ![]() |
|||
01-02-2012, 11:39 AM
|
|||
|
|||
Jesk Krzysio i jest mistrzem. Mamy polaka na tronie i trzeba sie z tego cieszyć
![]() |
|||
01-02-2012, 12:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2012 05:44 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
![]()
Tak sobie myślę, że kolejnym rywalem Diabła może być Cunningham lub Hernandez. Któryś z nich zostanie bez pasa, i będzie chciał czymś to sobie wynagrodzić. Czy poradziłby sobie ze Stevem? Od poprzednich walk minęło kilka lat. USS jest bardziej zużyty, a Diablo raczej lepszy niż był wtedy. Jak myślicie?
|
|||
02-02-2012, 04:07 PM
|
|||
|
|||
Ja myślę, że jak Cunn przegra to odejdzie od Sauerlanda, bo niby z kim by miał tam walczyć?? 3 walka z Włodarczykiem jest możliwa, jednak ja bym już tego nie chciał oglądać. Cunningham to już nie ten sam zawodnik.
|
|||
06-02-2012, 10:27 AM
|
|||
|
|||
Cunn z calym szacunkiem ale dla Diablo juz jest za cienki. Nie mowie, ze bez szans ale dopiero co po 2 porazkach. Greena po Tarverze przelknalem ale nastepnego dobitka juz nie. Cunn to teraz dla Mastera raczej. Krzysiu z Tarverem teraz ,
bedzie sie bil. To moze byc arcyciekawe. Skoro nawet Cunn daje mu szanse. Moze dlatego, ze tam na siebie z Tarverem jechali swego czasu ale to i tak trzeba byc powaznym typujac walke. Optymizm optymizmem ale nie osmieszylby sie tak gdyby Diablo mial 10% szans. Ja daje 50% / 50%. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości