Fantasy matchups
|
23-01-2012, 07:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
A jak typujecie walki dzisiejszych czołowych pięsciarzy/prospektów ?
Wilder vs Price Fury vs Hellenius Chisora vs Solis (oczywiście dobrze przygotowany i z przyzwoitą wagą) Mike Perez vs Magomed Abdusalamov David Haye vs Aleksander Povietkin Wawrzyk vs Charr Alex Leapai vs Boytsov Wach vs Qezada/Derick Rossy |
|||
23-01-2012, 10:33 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem na co stać Wildera
więc Price przez KO 10 Fury-Hellenius , KO na Tysonie w 8 rundzie Solis by wygrał na punkty 2 do remisu Mike Perez , wygrana KO w 4 rundzie Povietkin , na pkt wysoko Wawrzyk na pkt Boytsov przez KO w 2 rundzie Wach z obydwoma KO w 4 i 6 . Trinidad-Hearns Hopkins-Hagler Liston-Holyfield kto wygrywa ? "honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
24-01-2012, 09:50 AM
|
|||
|
|||
(23-01-2012 10:33 PM)szansepromotions napisał(a): Nie wiem na co stać Wildera Hearns TKO w koncowych rundach - Hearns za mocno bił i miał kapitalny zasieg ramion. Tito nigdy to geniuszy defensywy nie należał wiec w koncu jakąś potworną bombe by wyłapał. Hopkins - Hagler - MW hopkins na pkt. On jak nikt potrafił sie dostosować do stylu rywala. Myśle ze konsekwentnie by trzymał dystans i klinczował w półdystansie. w tym wypadku Boxer beat Swarmer Liston - Holyfield - waga ciezka przed Alim to troche za daleko dla mnie ale zaryzykuje. Liston TKO pod koniec walki Donaire - J.M Marquez w piórkowej Margaritto - J. Jackson w JMW |
|||
24-01-2012, 12:11 PM
|
|||
|
|||
Donaire - J M Marquez - ten drugi, zacząłby kontować Filipińczyka
Margarito - Julian Jackson - znowu ten, Margarito nie wytrzymałby w końcu ataków, a raczej jego oko Powiedzcie Ci mi co uważacie o pojedynku Whitaker - Julio Cesar Chavez II i Wilder - Abdusalamow. Boks - nie dzieli nas a łączy. |
|||
24-01-2012, 01:46 PM
|
|||
|
|||
(24-01-2012 12:11 PM)sowka napisał(a): Donaire - J M Marquez - ten drugi, zacząłby kontować Filipińczyka Whitaker - Chavez II - Myśle ze Cesarz wyciagnałby dobre wnioski z ich pierwszego pojedynku i naciskał jeszcze mocniej niz w pierwszym skupiłby się na tułowiu Pernela i zajechałby go. Walka podobna do Mayweather - Castillo Do drugiej sie nie wypowiadam. Travis Cloud - Edison Miranda w LHW |
|||
24-01-2012, 04:17 PM
|
|||
|
|||
Postawiłbym na Clouda przez ko. Jest młodszy, mniej wyboksowany i bije także bardzo mocno. Cloud ko 7-8r
A co powiecie na to: Erdei vs Cloud Wolak vs Jonak Khan vs Matthysse |
|||
24-01-2012, 10:49 PM
|
|||
|
|||
Redd , chodzi o zawodników w prime , to samo do sówki i oczach Margarito
Cloud,wygrywa, przez KO 8-9 runda Jonak na pkt Khan , na punkty 2-1 Chris Byrd-Michael Spinks Holmes-Foreman z lat 70 Bowe-Mercer "honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
25-01-2012, 01:06 AM
|
|||
|
|||
Gdy Byrd przeszedł do półciężkiej wyglądał jak trup i jak trup walczył, stawiam na Spinksa.
W drugim pojedynku Foreman, w latach 70. to był dopiero puncher. Bowe-Mercer: Riddick, był poprostu jednym z najlepszych jak był w prime. Zastanawia mnie walka Jonak-Wolak. Sądzę, że mimo ostatniej przegranej Pawła, Wolak by wygrał z Jonakiem. Jak nie na punkty to przez KO, porównajcie jakościowo ostatnich przeciwników obu. Rozdriguez był napewno lepszy od Buinemy i Thiama, a Foreman od Starikowa. Wolak jak dla mnie jest lepszym zawodnikiem i by wygrał w starciu z Wolakiem. Nie zgadzam się, że Wolak nie jest znany, dużo osób słyszało o "Wściekłym Byku". Walka Wolaka z Jonakiem powinna się odbyć w Polsce. Boks - nie dzieli nas a łączy. |
|||
26-01-2012, 03:09 PM
|
|||
|
|||
A co myślicie o pojedynku Brandon Rios - Jorge Rodrigo Barrios w LW... kolejna piekna wojna na wyniszczenie...
|
|||
27-01-2012, 10:07 PM
|
|||
|
|||
Markoss
Trudna walka do wytypowania. Rios wydaje się być twardszy, ale Barrios trzaskał strasznie mocno i na pewno byłby w stanie usadzić Bam Bama... Myślę, że walka zakończyłaby się przed czasem, w końcowych rundach. Ostatecznie postawiłbym jednak na Barriosa. Co powiecie na Herbie Hide vs Włodarczyk Gamboa vs Marquez Margarito vs Chavez Sr |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 104 gości