| 
					Donaire vs Rigondeaux
				 | 
| 
					13-04-2013, 03:14 PM 
| 
 | |||
| RE: Donaire vs Rigondeaux 
					Jakaś transmisja w Polskiej TV?
				 ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					13-04-2013, 03:14 PM 
| 
 | |||
					@Jerome Na Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra od 4:00. | |||
| 
					13-04-2013, 03:19 PM 
| 
 | |||
					@Szakal A napiszesz coś więcej o tej walce z Twojego punktu widzenia? jak rozkładasz szansę obu zawodników? kto według Ciebie jest faworytem? | |||
| 
					13-04-2013, 03:39 PM 
| 
 | |||
					Szakal na pewno stawia na Donaire    | |||
| 
					13-04-2013, 03:43 PM 
| 
 | |||
					@Matys O tym akurat wiem, napisał to na pierwszej stronie tematu. Jednak to, że stawia na Szakala nie znaczy, że uważa go też za faworyta   | |||
| 
					13-04-2013, 03:51 PM 
| 
 | |||
					Szybkość i doświadczenie będą po stronie filipińczyka, ale cała reszta to atuty Rigo, który zaprezentuje taki boks, jakiego świat nie widział od bardzo dawna.
				 ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					13-04-2013, 05:27 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2013 05:28 PM przez Sander.)
| 
 | |||
					Rigo dziś pokaże swój geniusz. Donaire jest świetny ale Szakal dziś go zje.  Jest na Polsacie Sport? Czy na extra tylko? | |||
| 
					13-04-2013, 06:37 PM 
| 
 | |||
|  RE: Donaire vs Rigondeaux 
					Na ważeniu Nonito emanował pewnością siebie, a Rigo sprawiał wrażenie trochę przestraszonego i nawet nie chciał patrzeć przeciwnikowi w oczy. Dziwna sprawa, choć wiem, ze to wcale nie musi mieć przełożenia na działania w ringu.
				 | |||
| 
					13-04-2013, 06:43 PM 
| 
 | |||
					Czekam na walkę i doczekać się nie mogę.Donarie pokona Rigo, on miał już problemy w innych walkach .Dla mnie walka z Mathebulą,  pokazała że nawet z tak "Dziwnie walczącym bokserem" Donarie daje radę.Rigo w walce z Robertem Marroquin został zaskoczony dwa razy i to dwoma ciosami które są znakiem firmowym Nonito.Stawiam na Nonito Donarie przez ko, oczywiście mogę się mylić i jest to wysoko prawdopodobne, ponieważ Donarie pokazał już wszystko i kluczem w tej walce będzie postawa Rigondeaux.
				 | |||
| 
					13-04-2013, 06:45 PM 
| 
 | |||
					Zapowiada się naprawdę dobra walka, lecz wg mnie Rigondeaux nie ma szans. Co do transmisji to polecam http://streamonlive.com/
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: