Piłka nożna ogólnie
|
15-03-2017, 01:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2017 01:19 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Haha, widzę że nastrój Ci się udzielił
![]() Pogba coś odstawa kichę ostatnio? Nie śledziłem ManU w ostatnich dwóch tygodniach, a już jakieś śmiesznostki się pojawiają. Już widzę te memy jak Barca, Real czy Juve zalecają się do Leicester. Prawie jak trzy lata temu, gdy w półfinałach trzy lwy (Bayern, Barca i Real) polowały na zebrę (Juventus). A jak się skończyło wszyscy wiemy ![]() |
|||
15-03-2017, 04:05 PM
|
|||
|
|||
Real zawsze dostaje najłatwiejszych rywali w każdej rundzie LM. W zeszłym roku co runda, to dostawali teoretycznie najsłabszego przeciwnika.. Jeszcze to Atletico w finale, phi.
|
|||
15-03-2017, 04:10 PM
|
|||
|
|||
Przesada z Pogbą, poprawnie gra może to nie jest jeszcze
ta gra z Juve, ale wystarczy popatrzeć jakie piłki śle do Zlatana zawsze poezja. Brakuje mu tylko bramek często kiksuje z dystansu. A mi cos się wydaje że gorącą kulką Leicester będzie dla Barcy w piątkowym losowaniu. Real zapewne zagra z BvB ![]() |
|||
15-03-2017, 09:26 PM
|
|||
|
|||
Monaco już odrobiło straty i prowadzi 2-0 z City.
|
|||
15-03-2017, 09:43 PM
|
|||
|
|||
Lisy i Monaco w ćwierćfinale - to byłby fajny powiew świeżości. Może nawet zagrają tam ze sobą?
|
|||
15-03-2017, 10:00 PM
|
|||
|
|||
Myślę że nie zagrają razem za słabo marketingowe kluby
na 1/2. Albo Leicester albo Monaco będzie ciepłą kulką w losowaniu. City jeszcze nie skreślam. |
|||
15-03-2017, 10:46 PM
|
|||
|
|||
Brawo Monaco! Myślałem, że bez Falcao nie dadzą rady odrobić strat ale dali! Guardiola jednak nie taki czarodziej na jakiego przez jakiś czas był kreowany.
![]() "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
16-03-2017, 09:45 AM
|
|||
|
|||
Guardiola już w Bayernie obniżył poziom adekwatnie do poziomu trenowanej drużyny. Mnie w nim wkurza jego twardogłowość i oddanie się jednej konkretnej wizji bez możliwości uelastycznienia jej. Monaco zagrało swoje, umiejętnie się broniło, miało wiarę - zupełnie inne podejście do gry niż PSG.
Fajna ta edycja ligi mistrzów, człowiek po pierwszych meczach widział siedmiu pewniaków + Borussię, a tutaj Barca, Leicester i Monaco zagrały na nosie. |
|||
16-03-2017, 10:45 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2017 10:48 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Podsumowując 1/8 finału, to zmiany są delikatne.
Ciągle dominuje Hiszpania: trzy drużyny, pomijając już kontrowersje z Barceloną, widać że najmocniejsza liga. Kto by pomyślał, że honor Anglii będzie ratowało Leicester, ale lepsze to niż żadnego reprezentanta. Do tego dwie drużyny niemieckie, jedna włoska i francuska. Nawet ilości klubów dobrze oddają siłę lig, nie ma tu też większej przypadkowości. Co do sił, postawiłbym w jednym rzędzie Barcelonę, Bayern, Juventus, Atletico i Real. Los na pewno sparuje co najmniej dwa z tych klubów i będzie można mówić o pechu. Borussia, Monaco i Leicester wydają się być półkę niżej choć głupio by było wykluczać niespodzianki. Losowanie jutro, zobaczymy co się okaże. Jeszcze fajne porównanie defensyw Juve i City. Stracone gole w LM to odpowiednio 2 i 16. Podstawowy blok obronny Man City bierze trzykrotnie większy hajs niż obrońcy Juve ![]() A co do wygrania LM, to zupełnie z boku patrząc to wydaje mi się, że wygra Real. Ale tak naprawdę wiadomo, że Stara Dama ![]() |
|||
17-03-2017, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Losowanie za nami. Katastrofalne. Dwie pary teoretycznie słabsze i dwie kozackie.
Atletico - Leicester Borussia - Monaco Real - Bayern Juventus - Barcelona Kur*a ;< Challenge accepted ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 61 gości