| 
					Denis Bojcow
				 | 
| 
					11-08-2013, 11:59 PM 
| 
 | |||
| RE: Denis Bojcow 
					Obecnie nie ma boksera, który może zlać Władimira, a na pewno nie jest nim Bojcow  Choć wróżkiem nie jestem..: ) | |||
| 
					19-08-2013, 07:39 PM 
| 
 | |||
| RE: Denis Bojcow (02-08-2013 09:56 AM)Sander napisał(a): Patrząc na wiecznie kontuzjowanego Heleniusa Sauerland potrzebował silnego ciężkiego i Bojcow idealnie się tu wpasuje. Tylko czekać jak zaboksuje o EBU. Chyba coś tu przewidziałem  http://www.bokser.org/content/2013/08/19.../index.jsp | |||
| 
					19-08-2013, 08:04 PM 
| 
 | |||
					Ano przewidziałeś, to jeszcze powiedz kto wygra  bo ja tu nie widzę faworyta... | |||
| 
					19-08-2013, 08:23 PM 
| 
 | |||
					Oj za długo Bojcowa nie widziałem a i Chisora wrócił do żywych. Ciężko przewidywać..
				 | |||
| 
					19-08-2013, 08:31 PM 
| 
 | |||
					Ja to widzę dwie możliwości... albo Boytsov wypunktuje Chisorę, albo go Dereck znokautuje.
				 | |||
| 
					25-09-2013, 01:05 PM 
| 
 | |||
|  RE: Denis Bojcow 
					Striptizer uszkodził sobie kolanko i walka planowana na 26 października nie odbędzie się. To już się robi śmieszne.
				 | |||
| 
					25-09-2013, 02:26 PM 
| 
 | |||
					Jak znowu miał obić jakiegoś buma to żadna strata .
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					25-09-2013, 03:41 PM 
| 
 | |||
					Z Haye'm by go można skonfrontować. Na 90 proc. walka by się nie odbyła. Jak po grudzie idzie ta kariera Denisa. Nawet pod banderą wuja. Najpierw nie chciał Chisory, teraz kontuzja. Walka z Leapaiem miała być eliminatorem WBO. Sauerland mocno na niego pracuje. | |||
| 
					25-09-2013, 04:31 PM 
| 
 | |||
					Przypadek Bojcowa i Heleniusa jest irytujący.....niby przyszłe gwiazdy HW a lata lecą i nic z tych planów nie wynika...
				 | |||
| 
					26-09-2013, 10:00 AM 
| 
 | |||
					I nic z nich nie będzie Martin !  Pamiętam jeszcze jak Bojcowa i Powietkina stawiało się w jednym szergu nazywając ich prospektami i tak dalej. Dziś Sasza ma regular i bije sie z Władem o korone HW a Bojcow ma teraz ból dupy i napompowany rekord. Ten koleś to byłby łakomy kąsek np. dla Andy'ego Ruiza JR. O ile udało by mu sie z nim wygrać bo ten Ruiz to naprawde ciekawa postać jego kariera nabrała by właściwego kursu. Bo po co trzymać tego Pajacowa ? Koleś jest skończony to jakiś drugi Gerber jest. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości