Wirtualny Bukmacher ogólnie
|
22-03-2014, 08:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Wirtualny Bukmacher ogólnie
WB 3 edycja już się zakończyła?Kto wygrał ?
Dziś już nowa 4 edycja? |
|||
22-03-2014, 08:26 PM
|
|||
|
|||
Widze, ze nie ma chetnych na gre(nikt nie chce stawiac na Solis-Thompson
![]() ![]() ![]() |
|||
22-03-2014, 08:32 PM
|
|||
|
|||
Dajcie kursy to zobaczyta jak się z leco
![]() |
|||
22-03-2014, 08:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2014 08:37 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Jak zapodam kursy dziś to ile osób zagra.Joker,BMH,Sander,Ja.Redd , Kubala, RJJ, Gogolius, Matys, Maverick, kosteq też by zagrali a nie sądzę aby pojawili się na forum i dali typy.
![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
22-03-2014, 08:46 PM
|
|||
|
|||
Jezeli nie zagra chociaz te 8 osob, to mozna uniewaznic kolejke.
![]() ![]() |
|||
22-03-2014, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Ja bym zagrał .
|
|||
23-03-2014, 09:08 PM
|
|||
|
|||
sorki pany. nie było mnie. na weekend zagram na stówke.
Swoją drogą. obstawiałem piłeczke na bet-at-home. postawiłem dwójke na 6meczy i 6 drużyn awansujących ligi europy i w jednym kuponie i przez zasrane Napoli 200stówki przeszly mi koło dupy ![]() I nie obstawiam więcej polskiej ligi. pierdoli. Waga Cieżka nie jest tak nieprzywidywalna jak ekstraklasa. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
01-04-2014, 10:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2014 10:21 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RJJ
I Real wtedy przegrał i kasa poszla się je... Ja też sobie obstawiam i przeważnie jak nie wchodzi mi jeden mecz, to zawodzi pewniak.Dziś Bayern dal dupy i 4 dyszki poszly... Pep dostał "gotowy produkt", a jego bayern jest IMHO gorszy od tego za czasów Heynckesa.Widać negatywny wplyw Guardioli na Bayern, za dużo kombinowania i efekty nie są zadowalające. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
02-04-2014, 05:27 AM
|
|||
|
|||
Kto grał na Bayern po takim kursie?
![]() ![]() Ja zagrałem BTTS: TAK na singlu i under 2.5 w dubelku (nieskutecznym niestety), ale i tak jestem zadowolony, bo na BTTS swoje zarobiłem ![]() |
|||
02-04-2014, 09:28 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2014 09:35 AM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Ja nie znam się na tenisie, wiec obstawiam piłkę nożną.
Przecież nie postawilem tylko na Bayrn, postawilem mixa na kilka drużyn z kursem 10 postawilem 5 i tylko Bayen zawiodl. Jesli obstawiłeś w LM BTTS na Bayern i Barcelone to troszkę zarobileś. Jaką stronę z bukmaherką polecacie?Zakladam to konto i zakladam i założyć nie mogę. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości