Wirtualny Bukmacher ogólnie
|
09-02-2013, 02:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Wirtualny Bukmacher
Kurcze teraz patrzę na archiwa i już 2 tygodnie temu była wzmianka że cała gala Garcii jest przełożona,wszystkie walki.Tylko czemu u Buków jeszcze 2-3 dni temu wisiała ta walka,tego nie kumam.
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
09-02-2013, 02:20 PM
|
|||
|
|||
Buki to inna sprawa.
Bo oni nie są na bieżąco ze sportem jak portale typowo sportowe choć powinni właśnie przez takie akcje . Na orgu jeszcze nie dawno (z jakiś tydzien może ponad) wypowiadał sie Quillin na temat walki i nie było nawet małej wzmianki o tym że coś ma sie nie odbyć. Kurcze tak chciałem go zobaczyć.. 1.80 wzrostu w średniej to fajna sprawa.. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
09-02-2013, 02:31 PM
|
|||
|
|||
http://www.bokser.org/content/2013/01/28.../index.jsp
Zobacz na datę,28 styczeń,już wtedy mówiono o przeniesieniu całej Gali.Więc może jednak wypowiedz Quillina była wcześniej,np ta jest z 25 stycznia. http://www.bokser.org/content/2013/01/25.../index.jsp Tak czy siak ja to przeoczyłem i myślałem że dziś walczą,o Garcii wiedziałem od dawna. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
09-02-2013, 02:47 PM
|
|||
|
|||
Wybacz.
Mówiłem właśnie o tej wypowiedzi w której mówił że nie wie kim jest Guerrero . To właśnie 25 styczeń. to już dwa tygle. O Garcii też wiedziałem wcześniej ale nawet nie miałem pojęcia że to te same gale... "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
09-02-2013, 02:56 PM
|
|||
|
|||
Wybaczam,też mam czasem dziury czasowe.
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
09-02-2013, 09:31 PM
|
|||
|
|||
I co?
Chyba nie było kursu na Prokse. chyba że normalnie liczymy poprzedni grosik a Quilina sobie musimy odpuscic. Już po walce. Proksa na PKT. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
10-02-2013, 12:30 PM
|
|||
|
|||
Niestety i Proksę trzeba odpuścić,regulamin to regulamin,była zmiana rywala więc kurs anulowany.Oby za tydzień nie było niespodzianek z odwołaniem czy zmianą rywala.
|||
13-02-2013, 01:43 PM
|
|||
|
|||
Wyniki 2/12 kolejki
Grzegorz Proksa vs Lee Noble - Zmiana Rywala Andy Lee vs Anthony Fitzgerald - Lee (UD) Patrick Nielson vs Patrick Mendy - Nielson (UD) Peter Quillin vs Fernando Guerrero - Przełożona Andreas Evensen vs Alexander Miskirtchian - Miskirtchian(TKO 12) Carl Frampton vs Kiko Martinez - Frampton (TKO 9) Lee Selby vs Martin Lindsay - Selby (UD) Zioło-250 ** Tabela 1.Reed-1555 ** 2.Szakal-1158 ** 3.Roy Jones-873 ** 4.Bestia-500 * 5.BMH-290 ** 6.Zioło-250 ** CCCConeser-0 Game Over ** Dziś wstawię 3 kolejkę. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
13-02-2013, 03:18 PM
|
|||
|
|||
Na ten tydzień niestety znalazłem raptem 2 walki,więc zdecydujcie czy jest sens ją robić w tym tygodniu,jak coś to daję typy.
3/12 kolejka 1x2 Adrien Bronner vs Gavin Ress- 1,02 40,00 13,00 Niedziela 2:00 Jon-Lewis Dickenson - David Dolan- 1,14 31,00 5,75 Piątek 20:00 Bronner przed czasem-1,07 Bronner na punkty-6,50 Ress przed czasem-23,00 Ress na punty-29,00 Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
13-02-2013, 04:43 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem jeśli masz tylko 2 kursy, to chyba nie ma sensu robić trzeciej kolejki, tym bardziej że w "największej" walce tego tygodnia faworyt jest jeden (chociaż kursy uważam za trochę przesadzone). Według mnie ten tydzień można sobie odpuścić, ale trzeba jeszcze poczekać na opinie innych.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości