Wirtualny Bukmacher ogólnie
|
28-10-2013, 10:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Wirtualny Bukmacher ogólnie
Jesli Vasquez nie walczyl a na to wyglada to mam 8167.6
Oczywiscie do sprawdzenia Dla mnie najprostsze zadanie matematyczne to przeszkoda nie do przeskoczenia |
|||
28-10-2013, 10:15 PM
|
|||
|
|||
Ile?!
Reaguję na to podobnie jak Norman Stone na pracę sędziów. |
|||
28-10-2013, 10:34 PM
|
|||
|
|||
Hajs się zgadza
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
28-10-2013, 10:44 PM
|
|||
|
|||
Walka Bryan Vasquez vs Rene Gonzalez nie odbyła się
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
28-10-2013, 11:01 PM
|
|||
|
|||
BESTIA
Mnie bardziej ten drugi Vasquez interesuje i starcie Miguela z Ammethem Diazem. Tez chyba nie walczyli ale jako organizator sprawdz jak tam naprawde bylo |
|||
28-10-2013, 11:18 PM
|
|||
|
|||
Bryan Vasquez vs Rene Gonzalez obyła się, ale strzeliłem gafę.A walki Miguel Vasquez vs Ammeth Diaz nie było.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
02-11-2013, 02:45 PM
|
|||
|
|||
Sander
Ale zaryzykowałeś Starcie w zasadzie pół na pół... No no... Już rozkminiam jak na to odpowiedzieć, czy zostawić wszystko w rękach Mike'a Tak swoją drogą ciekawa by była sytuacja gdyby wygrali Stevens i Perez. Ależ by były przetasowania! |
|||
02-11-2013, 03:33 PM
|
|||
|
|||
Jak looknąłem Twoje typy to pomyślałem, że tak zagrać nie mogę bo to jak pie******ie kotka za pomocą młotka Choć bardziej wierzę w Pereza.
|
|||
02-11-2013, 05:09 PM
|
|||
|
|||
Co BMH teraz poszalał z kuponami Tylu remisów w typach to chyba we wszystkich poprzednich kolejkach nie było u wszystkich uczestników łącznie.
|
|||
02-11-2013, 05:13 PM
|
|||
|
|||
Trzeba liczyc na farta, granie na same pewniaki nic mi nie daje.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości