Może jakaś wewnętrzna liga typerów?
|
21-01-2013, 05:14 PM
|
|||
|
|||
Może jakaś wewnętrzna liga typerów?
Proponuję bukmacherską zabawę z wirtualnymi pieniążkami.
Przykładowo ![]() Możliwe byłoby obstawianie pojedynczych walk jak i robienie kuponu łączonego. CZekam na odp. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
21-01-2013, 05:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Może jakaś wewnętrzna liga typerów?
(21-01-2013 05:14 PM)Zioło-Pale-Niebywale napisał(a): CZekam na odp. Dla mnie pomysl ok. Na konkurencji jest juz taka zabawa dobrych kilka lat, a wlasnie czegos takiego brakowalo mi na Orgu. Ja jestem zdecydowanie na tak. ![]() ![]() |
|||
21-01-2013, 05:41 PM
|
|||
|
|||
Ja też jestem na tak.
Korzystanie z rzeczywistych kursów to świetny pomysł i moim zdaniem można taką zabawę rozkręcić na forum. |
|||
21-01-2013, 05:55 PM
|
|||
|
|||
No to możemy uznać ten wątek za swego rodzaju listę zapisów,proszę jednak o wskazówki gdzie taką ligę utworzyć,z podliczaniem raczej problemów miał nie będę,znam się na tym co nieco.
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
21-01-2013, 07:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2013 07:49 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Dla przykladu(mam nadzieje, ze modowie mnie nie skarca za reklame innego poratlu):
http://www.boxing.pl/forum/zaka-ady-bukm...-30-a.html Naturalnie nie chce kopiowac tego co juz ktos wymyslil wczesniej... niektore punkty regulaminu moglby, a nawet powinny sie roznic. ![]() |
|||
21-01-2013, 08:13 PM
|
|||
|
|||
Mnie by bolało nie wiem jak was, gdybym postawił "wirtualnie" 1000zł na boksera, na którego był kurs 9.00 i on by zwyciężył
![]() |
|||
21-01-2013, 08:46 PM
|
|||
|
|||
Panowie beze mnie sie nie bawcie . też sie zapisuje . sorki ale od tygodnia nie mam sie jak tu odzywac. ale wszystko na bieżąco tu obserwuje i sporo tematow mnie omija.
lisc. mam nadzieje ze to za moją namową tutaj dołączyles ;p to świetnie. ja tez gram . nie zapomnij o mnie. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
21-01-2013, 10:02 PM
|
|||
|
|||
RoyJonesJr
Być może,ktoś ostatnio pisał że może bym ja i bodaj milan się przyłączyli. Co do samej ligi to przemyślę wszystko i jutro napisze więcej o formule,sugestie mile widziane.Ważne że jest zainteresowanie.Tylko proszę o wskazówki od adminów gdzie ten wątek założyć. CCConeser Gorzej jakbyś postawił Va Bank na takiego Burgosa który wygrał z Martinezem w cuglach ale dostał KO od sędziów. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
22-01-2013, 03:56 PM
|
|||
|
|||
1. Ile kolejek w jednej rundzie byście chcieli??? Ja stawiam na 12-15.
2. Sprawa możliwości edycji postów,czy jest tam info o której i kiedy był edytowany?? Nie to żebym kogoś posądzał o przekręty... 3.Żeby być klasyfikowanym na koniec trzeba wystąpić minimum w 5-7 kolejkach? 4.Nie ma żadnego pożyczania wirtualnych hajsów,kto wszystko straci czeka na nową rundę. 5.Obstawiamy pojedynczą walkę lub lub robimy kumulację:np. Szpilka- wtedy sumę postawioną mnożymy przez kurs, Szpilka- x Gołota- x Łaszczyk- -wtedy mnożymy kursy przez siebie i dopiero przez kwotę postawioną.Oczywiście tu wszystkie walki muszą wejść. Można też postawić trochę kasy tak,a trochę tak,czyli dwa(lub więcej) kupony. Będą też kursy przed czasem,wtedy wystarczy dopisać Szpilka KO. I kursy na punkty,wtedy popisujemy Szpilka PKT.Sam Szpilka oznacza że po prostu wygra. Remis też będzie,i wtedy wpisujemy obojętnego zawodnika z dopiskiem REMIS. Nie wiem co jeszcze chcecie wiedzieć,pytajcie,sugerujcie.Myślę że ten tydzień poświęcimy na zgranie sprawy i możemy startować. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
22-01-2013, 04:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2013 04:22 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
W oparciu na Twoje punkty odpisze, jak w mojej ocenie byloby oka, choc licze, ze kazdy z chetnych do gry, dorzuci swoje trzy grosze.
![]() 1. Mi to pasuje... na bide to 10 bym widzial... 12/15, jeszcze lepiej(choc jezeli ktos odpadnie szybko, to czeka go dluuuugie siedzenie na "lawce"). Wiec sa plusy i minusy propozycji liczby kolejek. 2.Przed uplywem regulaminowego czasu, to ja nie widze nic zlego w edycji(o ile taklowa jest widoczna dla wszystkich na forum, tzn. data, godzina). Z drugiej strony mozna sie umowic, ze nie edytujemy, tylko piszemy kolejny post(byleby przed uplywem czasu). To chyba jeden karabin. 3.W mojej ocenie dobrze byloby, gdyby bylo dopuszczalne opuszczenie max 3 kolejek, w innym przypadku szanse innych moga drastycznie wzrosnac, lub zmalec... chetnie poznam opinie innych zainteresowanych gra. 4.Jasna sprawa, tu chyba kazdy sie zgodzi. ![]() 5. Jak kto chce... mozna stawiac pojedynczo, mozna dodawac(jak u normalnego buka) Teraz mam kilka pytan: 1.Czy jezeli w jednym zakladzie stawiam np. na Floyda, to w drugim(oddzielnym) moge na Guerrero? 2.Ewentualnie, czy raz grane zdarzenie, ma prawo sie powtarzac na innym/oddzielnym kuponie(nie wazne czy typ jest identyczny, czy odwrotny, chodzi o wielokrotne granie tego samego zdarzenia) 3. Jezeli ktos bral udzial w kazdej jednej kolejce, to jako premie dodaje mu sie jaki tam % od wygranej? To bylaby fajna nagroda za brak kalkulacji. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości