Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
05-04-2015, 03:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Do "kserokopiarki"
Przerwa od szkoly dla niektorych oznacza, ze moga wiecej czytać i kopiować. Dla mnie to oznacza, ze moge wiecej sie posmiac. Zaczynamy jest godzina 15.30.5 kwietnia. |
|||
05-04-2015, 03:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Autor komentarza: RSC2
Nie wystarczy przeczytać tego newsa Bo stary mejłeter nigdy nie trenował ani Hattona , ani De La Hoya . On miał jedynie z nimi kontrakt . |
|||
05-04-2015, 06:29 PM
|
|||
|
|||
BMH
Manipulujesz moją wypowiedzią. Jeżeli już ją cytujesz to cytuj w całości bo część wypowiedzi nie oddaje tego co jest w dalszej części. Jesteś zwyczajnym manipulantem, A już miałem nadzieję ,że się ucywilizowałeś. A skoro dalej ,,,,,,, [cytat pochodzi z tematu MAYWEATHER SR: FLOYD SKOŃCZY Z BOKSOWANIEM, A JA Z TRENOWANIEM] |
|||
05-04-2015, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Nic nie zmanipulowalem, a wkleilem najsmieszniejszy fragment calej wypowiedzi. Dalsza czesc jest niewazna, no chyba ze, to co tu w wkleilem nie jest twoim zdaniem nieprawdziwe i w jakims stopniu sugeruje rzeczy o ktorych pisac nie chciales.(???)
|
|||
05-04-2015, 07:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2015 07:01 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Odwrotnie. Zmanipulowałeś.
Dalsza część jest bardzo ważna , bo ona wyjaśnia dlaczego uważam .że Mayweather Sr. nie trenował Hattona i De La Hoya. Jeżeli ktoś przeczyta tylko to co zacytowałeś to dojdzie do wniosku ,że piszę że Mayweather Sr. nie miał kontraktu trenerskiego z Hattonem i De La Hoya. A to jest nieprawda. Na Twoją celową manipulację odpowiem także manipulacją w stosunku do Ciebie , którą już kiedyś Ci obiecywałem , ale wstrzymałem się ,bo myślałem ,że zaprzestałeś ataków „ad persona” na osoby piszące na tym forum. |
|||
05-04-2015, 07:31 PM
|
|||
|
|||
"Oscar dał mu fikcyjny kontrakt na trenowanie ,aby wyciągnąć go z „gówna” w jakim się znajdował."
Skąd takie informacje trollu :v :v ? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-04-2015, 08:08 PM
|
|||
|
|||
"Trollu" w stosuku do mnie pisze się z dużej litery a nie z małej.
Ponadto należy pisać pełny mój tytuł "Naczelny Trollu" i w momencie kiedy się to robi należy wstać i robić to na stojąco. |
|||
05-04-2015, 08:12 PM
|
|||
|
|||
Idź spać bo jutro nie wstaniesz,powiedziała mama do synka na wózku.
#suchar |
|||
05-04-2015, 08:17 PM
|
|||
|
|||
Chyba cie pojebało kundlu :v :v :v
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-04-2015, 08:32 PM
|
|||
|
|||
Zapomniałem jeszcze dodać ,że zwracając się do mnie należy jeszcze zdjąć czapkę.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 159 gości