Boxing Hall of Fame
|
06-12-2013, 11:16 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2013 11:38 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Boxing Hall of Fame
Postanowilem zalozyc temat, gdzie bedziemy mogli wymienic troche pogladow na temat piesciarzy i dzialczy sportowych, ktorzy doloczyli/lub nie, do Hall of Fame. Mozecie pisac kto waszym zdaniem w przyszlosci zdecydowanie zalsuzy na takie wyroznienie, ale mozemy tez rozwazyc, czy brak obecnosci niektorych nazwisk nie jest nieporozumieniem. Jasne jest, ze mozemy sie nie zgadzac z niektorymi wyroznieniemi. Wczoraj przeczytalem na glownej, ze Joe Calzaghe nie powinien byc wyrozniony... kiedys podobne opinie byly na temat Gattiego.Od siebie dodam, ze zarowno Joe, jak i Arturo w mojej opini zasluguja na miejsce w Hall of Fame. Kto Waszym zdaniem w przyszlosci zostanie nagrodzony tak wielkim wyroznieniem za swoje ringowe wyczyny, lub innego rodzaju wklad dla boksu? Ponizej link, gdzie mozna zobaczyc wszystkich(?) wyroznionych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Internation...ll_of_Fame |
|||
06-12-2013, 12:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Boxing Hall of Fame
Ja spodziewam się tam Miguela Cotto oczywiście.
Zapewne Juan Manuel Marquez dołączy - czytałem gdzieś jakąś dyskusję gdzie parę osób twierdziło, że JMM na to nie zasluguje. Jeżeli w HOF nie byłoby miejsca dla Calzaghe to i Władimira nie powinno być. A zapewne będą obydwaj, Joe już jest. |
|||
06-12-2013, 12:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2013 12:25 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Z aktywnych piesciarzy, to moimi 100% pewniakami do tego wyroznienia sa:
1.R.Jones 2.Hopkins 3.Mayweather 4.Marquez 5.Pacquaio 6.Bradley 7.Froch 8.Mosley 9.Ward 10.Cotto 11.Wright 12.Toney Spokojnie jeszcze bym jeszcze kilka nazwisk dorzucil. |
|||
06-12-2013, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Jest w ogóle jakaś definicja członkowstwa w tym HOF?
|
|||
06-12-2013, 12:35 PM
|
|||
|
|||
Kto dolaczy?
Ja sie zdziwie jak kogos ze szczytow p4p tam nie zobaczymy. Calzaghe absolutnie na to zasluzyl i to jak malo kto. Bedzie tam Hopkins, bedzie RJJ, a jego mialoby nie byc? Tito i Oscar bez dyskusji. Ja tam jak przegladalem kiedys te liste to jakos nie mialem wiekszych pretensji, masy bokserow to ledwo kojarze (ci sprzed II wojny swiatowej) ale i z tych nowszych to nie widze wiekszych kontrowersji. Co do Gattiego: jak dla kogos HoF to taki ranking p4p ever to moze mu nie pasowac, ale to co soba dal Arturo dla calej dyscypliny jest wg mnie zupelnie wystarczajace. |
|||
06-12-2013, 12:39 PM
|
|||
|
|||
Tam kiedyś Stallone'a chcieli wprowadzić ale się środowisko nie zgodziło chyba.
|
|||
06-12-2013, 12:46 PM
|
|||
|
|||
E no, Rocky wszedl ; ) Chyba nawet razem z Tysonem. Nie wiem tylko czynie jest w tej kategorii obserwowanych czy cos.
|
|||
06-12-2013, 06:03 PM
|
|||
|
|||
(06-12-2013 11:16 AM)BMH napisał(a): Kto Waszym zdaniem w przyszlosci zostanie nagrodzony tak wielkim wyroznieniem za swoje ringowe wyczyny, lub innego rodzaju wklad dla boksu? 1. Mayweather - za swoje dokonania 2. Bracia Kliczko - za ponad 10-letnią dominację w wadze ciężkiej 3. Pacquiao - za wiele ekscytujących i wygranych pojedynków 4. Marquez - tak jak wyżej 5. Roy Jones Jr - w swoim prime fantastyczny zawodnik Poza tym jest trochę bokerów, którzy mają "papiery" na dostanie się do Hall of Fame, jednak muszą podczas swojej kariery to udowodnić. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości