Bawimy się w sędziów
|
07-10-2012, 01:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Bawimy się w sędziów
@Bandit
Czemu nie. Jeśli jesteś chętny, to przedstaw nam swój pomysł, @Mastrangelo niech przedstawi swój i wtedy zagłosujemy na ten który jest lepszy. To chyba będzie najsprawiedliwsze rozwiązanie. |
|||
07-10-2012, 01:41 PM
|
|||
|
|||
To mam pytanie tylko ja i mastrangelo zgłaszamy się do udziału ?
|
|||
07-10-2012, 02:12 PM
|
|||
|
|||
Ja bym to zrobił tak:
tworzymy dwa wątki. W pierwszym opisujemy,punktujemy i dyskutujemy na temat historycznych walk. W drugim zajmujemy się aktualnymi walkami. Jednej walce dajemy powiedzmy tydzień. Na koniec tygodnia każdy biorący udział w dyskusji przyznaje punkty oceniającym(czyli nam):bierzemy pod uwagę fachową analizę walki,uzasadnienie przyznawania rund,czynniki które wg nas wpłynęły na walkę itd ogółem FACHOWOŚĆ I PROFESJONALIZM ANALIZY WALKI. trzeci wątek to aktualna tabela z punktacją |
|||
07-10-2012, 03:28 PM
|
|||
|
|||
2 Działy powinniśmy zrobić nie wątki, bo spam w jednym wątku taki ?? byłoby idealnie ;p
|
|||
07-10-2012, 03:29 PM
|
|||
|
|||
Jak 2 działy? Wątek to nowy temat a jak utworzyć dział?
|
|||
07-10-2012, 04:08 PM
|
|||
|
|||
No właśnie to powinien zrobić moderator
|
|||
07-10-2012, 04:32 PM
|
|||
|
|||
No chyba,że tak;p
|
|||
07-10-2012, 04:55 PM
|
|||
|
|||
To, który moderator się tego podejmie ;D?
|
|||
07-10-2012, 05:31 PM
|
|||
|
|||
Żaden dział do tego nie potrzebny. Wystarczą tematy w dziale historycznym jeśli chodzi o punktację walk historycznych.
Czyli po prostu byłby 1 temat o nazwie: Temat Zbiorczy: Liga Punktacji Walki. W którym byłyby tylko linki do poszczególnych dwutygodniówek. I tematy do punktacji poszczególnych walk o nazwie: LPW: Tydzień 1: Andrzej Gołota - John Ruiz Po dwóch tygodniach któś założyłby drugi temat, przykładowo: LPW: Tydzień 2: Dariusz Michalczewski - Julio Cesar Gonzalez Po kolejnych dwóch tygodniach: LPW: Tydzień 3: Juan Manuel Marquez - Chris John Itp. W każdym temacie mały wstęp dla wzbudzenia zainteresowania, link do walki, dane zawodników itp, ankieta, punktacja i dyskusja. Tak bym to widział. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości