Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Jacobs na punkty | ![]() ![]() ![]() |
4 | 23.53% |
Jacobs przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
13 | 76.47% |
Sulęcki na punkty | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Sulęcki przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Będzie remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 17 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Jacobs - Sulęcki (28.04.18)
|
16-03-2018, 02:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2018 02:47 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Jacobs - Sulęcki (28.04.18)
WALKA JACOBS-SULĘCKI NA ŻYWO W TVP SPORT
Kolejna gala po Joshua -Parker wykupiona przez Tvp. Sulęcki jes zawodnikiem Wasyla w więc to było bardziej wiadome. Świetnie gale w tvp to większa dostępność boksu dla ludzi którzy nie mają dostępu do platform cyfrowych, główne walki będą zawsze na otwartej antenie. |
|||
16-03-2018, 04:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Jacobs - Sulęcki (28.04.18) | |||
16-03-2018, 05:14 PM
|
|||
|
|||
To jest nowy budynek, dopiero powstaję, dźwig stoi
jak Byk. |
|||
29-03-2018, 08:21 PM
|
|||
|
|||
Sulęcki - Jacobs oficjalnie eliminatorem WBA.
Promujący byłego mistrza świata wagi średniej Daniela Jacobsa (33-2, 29 KO) Eddie Hearn oficjalnie potwierdził, że zaplanowany na 28 kwietnia pojedynek jego podopiecznego z Maciejem Sulęckim (26-0, 10 KO) wyłoni obowiązkowego pretendenta do tytułu mistrza świata federacji WBA. - To wspaniała wiadomość dla Jacobsa i Sulęckiego, to dla obu ogromna szansa - powiedział szef brytyjskiej grupy Matchroom Boxing. - Podpisując kontrakt z Dannym, celowaliśmy w walkę ze zwycięzcą starcia Canelo vs GGG, ale czasem polityka w boksie jest przeciw tobie. - Czasem trzeba wziąć sprawy we własne ręce i zadbać o swojej przeznaczenie. Teraz już wiemy, że wygrana 28 kwietnia zaprowadzi nas do ziemi obiecanej. Danny Jacobs jest najlepszym średnim na świecie i teraz będziemy mogli to udowodnić - dodał opiekun rywala Sulęckiego. Aktualnie tytuł czempiona World Boxing Association należy do Gienadija Gołowkina (37-0-1, 33 KO), który na ring powrócić ma 5 maja, być może bojem z Saulem Alvarezem (49-1-2, 34 KO), o ile Meksykaninowi uda się oczyścić z zarzutów o doping. |
|||
11-04-2018, 06:40 PM
|
|||
|
|||
Dla formalności, Striczu oficjalnie w otwartej telewizji
TVP 1 , wszczyscy chyba ten kanał mają, strema nie będzie trzeba szukać. http://sport.tvp.pl/36754593/amerykanski...aka-w-tvp1 |
|||
20-04-2018, 05:32 AM
|
|||
|
|||
Jak dla mnie Maciej może sprawić sensacje. Szanse oceniam 50 na 50 z lekkim skazani dla striczu. Wydaje mi się że sulęcki jest po prostu nie wygodny dla Jacobsa.Atutem Maćka bdz szybkość, fizycznie też powinien świetnie wyglądać, o wiele lepiej niż z Culcayem. Jednak średnia jest dla niego lepsza waga. Jacobs napewno będzie szukał nokauty i to może go zgubić. Mój typ striczu na pkt
|
|||
20-04-2018, 07:21 AM
|
|||
|
|||
W sumie to ciekawe jak Striczu trzyma cios. Mam nadzieję, że nie będzie to wyglądało jak heroiczne boje Wawrzyka czy Kołodzieja w Rosji.
|
|||
20-04-2018, 08:01 AM
|
|||
|
|||
(20-04-2018 07:21 AM)Wit napisał(a): Mam nadzieję, że nie będzie to wyglądało jak heroiczne boje Wawrzyka czy Kołodzieja w Rosji. Wydaje mi się, że to będzie wyglądało bardziej jak pojedynek Janika z Afolabim. Nie będzie to łatwa walka dla Jacobsa natomiast dla Sulęckiego wiadomo walka życia. Faworytem do zwycięstwa jest na pewno Amerykanin jednak jeśli Striczu zrobi formę i nie da się złapać na jakąś bombę Jacobsa to sprawa wyniku jest otwarta. |
|||
20-04-2018, 11:38 AM
|
|||
|
|||
(20-04-2018 07:21 AM)Wit napisał(a): W sumie to ciekawe jak Striczu trzyma cios. Mam nadzieję, że nie będzie to wyglądało jak heroiczne boje Wawrzyka czy Kołodzieja w Rosji.Wawrzyk a w szczególności Kołodziej to przeciętniacy hodowani na bumach. Być może Wawrzyk to coś w rodzaju "zaplecza zaplecza", ale Kołodziej był typowym bumobijem, z rekordem nabitym wyłącznie w celu jego sprzedania któremuś z mistrzów. Tuż po transakcji obił jeszcze Letra i dał sobie spokój. O Wawrzyku też jakoś cicho, po batach z rąk Saszki zrobił wprawdzie udany rajd po dziadkach i bumach, ale wpadka na koksie wyraźnie podcięła skrzydła zarówno jemu, jak i jego promotorom ![]() Sulęcki to mimo wszystko inna klasa zawodnika. Centeno, Culcay czy nawet schyłkowy Proksa byli zawodnicy, do których klasy nigdy nie zbliżyli się przeciwnicy Kołodzieja czy Wawrzyka. Oczywiście nie daję mu w tej walce zbyt dużych szans, ale na pewno nie narobi jakiegoś obciachu. Jeśli nie da się trafić czymś przypadkowym, to przegra po zaciętej walce. |
|||
20-04-2018, 12:04 PM
|
|||
|
|||
Sercem za Sulęckim, ale po krótkim wahaniu zaznaczyłem Jacobsa przed czasem. Siła ciosu + mierna obrona Sulęckiego, którego w każdym momencie pojedynku może ponieść gorąca głowa to chyba zabójcze combo.
Mam nadzieję, że Maciek zaboksuje rozważnie i przechytrzy Jacobsa, ale na papierze faworytem i to dużym Amerykanin. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości