Marcin Najman: Zbawiciel, czy George Psalmanazar polskiego boksu? (Felieton)
|
18-01-2018, 02:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Marcin Najman: Zbawiciel, czy George Psalmanazar polskiego boksu? (Felieton)
Końcówka nazwiska to Naj"MAN" czyli popularne trzy litery
w niemieckim nazewnictwie rzeczy i odmian nazwisk. Czyli jednak bliżej Najmanowi do Niemca. |
|||
18-01-2018, 03:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Marcin Najman: Zbawiciel, czy George Psalmanazar polskiego boksu? (Felieton)
@Wietnam
No comment.. |
|||
18-01-2018, 11:56 PM
|
|||
|
|||
Najman już ma asa w rękawie ! I może go użyć w
każdej chwili, nie wypali mu Chisora czy Abell to zawsze może spokojnie zestawić Wacha z Ugonohem. ! I mamy starcie na szczycie Polskiej wagi ciężkiej. Może być tak Wach - Chisora, Ugonoh vs Abell. A może być i Wach vs Ugonoh, w jednym i drugim przypadku Najman robi galę roku w PL. Coraz bardziej wieże w jego projekt. |
|||
19-01-2018, 05:02 AM
|
|||
|
|||
Czemu akurat Abell i Chisora? Nie słyszałem nic w kontekście Abella, jeśli chodzi o walkę na Narodowym...
No sama gala nabiera coraz to realniejszych kształtów. Wach, Ugonoh, Piątkowska już oficjalnie zakontraktowani, więc już choćby z tego powodu warto będzie ją zobaczyć. Czekamy jeszcze na rywali, ale coś mi się wydaje, że możemy spokojnie liczyć na większe nazwiska niż jakieś wynalazki z Kongo. Do tego pożegnalny występ Jackiewicza, który ma stoczyć trzy pojedynki w trzech różnych formułach. Jest potencjał. Myślę, że sportowo ten projekt się uda, natomiast czy finansowo i marketingowo to mam duże wątpliwości. Podobno wejściówki tanie nie są, droższe niż np. na KSW na Narodowym. Tak czy siak wygląda na to, że przynajmniej ja TVP Sport wtedy odpalę |
|||
19-01-2018, 03:06 PM
|
|||
|
|||
Chisora ponoć miał epizod w najnowszym pitbullu?
Razem ze Szpilką gościnnie pojwalil się w filmie. A więc był w Polsce, może też spotkał się z Najmanem kto wie przy okazji. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości