Waga superśrednia (junior półciężka) - POLSKA
|
19-03-2016, 07:50 PM
|
|||
|
|||
Waga superśrednia (junior półciężka) - POLSKA
Kim tu możemy się pochwalić? Niepokonanym, coraz bardziej mi się podobającym 26-letnim Maciejem Sulęckim i jeszcze do niedawna zawsze niebezpiecznym (przynajmniej na krajowym podwórku
![]() Tak poza Maciejem to ze świecą szukać kogoś, kto by mógł wskoczyć na jakiś wyższy europejski poziom. Bo kto to może być? 33-letni Michał Starbala? Wątpliwe, chociaż nie chcę mu odbierać nadziei. Może prędzej zaskoczy któryś z młodych? 23-letni Mariusz Runowski bądź 21-letni Daniel Bociański? W ciągu dwóch najbliższych lat trzeba będzie skonfrontować ich z jakimś nauczycielem, który dokładnie oceni ich możliwości. Aha. Jest jeszcze Przemysław Opalach ale zupełnie nie wiem, co o gościu myśleć. Ma na swym koncie zaledwie dwie porażki ale z takimi kolesiami, którzy naprawdę nic wielkiego w tym sporcie nie znaczą. Myślę, że to taki typowy europejski średniak. |
|||
19-03-2016, 10:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Waga superśrednia (junior półciężka) - POLSKA
Moim zdaniem Sulęcki jest w średniej i powinien tam pozostać. Parę funtów nadwagi w kontrolnych przecierkach z bumami to nie powód, żeby pakować go do wyższej kategorii.
http://www.the-best-boxers.com ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości