Dereck Chisora
|
06-12-2015, 12:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Dereck Chisora
Chisora odesłał do domu w piątej rundzie Petera Erdosa. Zaskoczony jestem, że to tak długo trwało. Del Boyowi chyba jeszcze trochę zajmie dojście do formy.
|
|||
13-01-2016, 11:25 AM
|
|||
|
|||
Dillian Whyte (16-1, 13 KO) rzucił rękawicę Dereckowi Chisorze (25-5, 17 KO) w mediach społecznościowych. Ten z kolei przyjął wyzwanie. Czy to doprowadzi do ich potyczki? Bardzo możliwe.
Whyte tuż po porażce z Anthonym Joshuą musiał poddać się operacji, ale jego powrót spodziewany jest już na wiosnę. - Panie Whyte, jestem tu i czekam. Jeśli tylko będziesz gotowy, daj mi znać. Nie potrzebujemy śmieciowego gadania, bo ja naprawdę chcę tej walki, dlatego możemy do niej doprowadzić w każdym momencie. Daj tylko znać, gdy będziesz gotowy - skomentował "Del Boy". Póki co jednak priorytetem Chisory wydaje się rewanż z Robertem Heleniusem, aktualnym mistrzem Europy. |
|||
13-01-2016, 12:40 PM
|
|||
|
|||
Postawiłbym na Whyte'a w tej walce. Jest większy, młodszy, nie tak rozbity i bije mocniej. Styl Chisory powinien mu pasować.
Dereck niech lepiej koncentruje się na Heleniusie i jeszcze raz spróbuje wykrzesać z siebie iskrę. Fin ostatnio wypadł słabo i jeśli dalej będzie tak prezentował się, to nawet wypalony Dereck jest w stanie mu zagrozić. |
|||
22-01-2016, 09:36 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Dereck Chisora (25-5, 17 KO) twierdzi, że lepiej będzie dla Anthony'ego Joshuy (15-0, 15 KO), jeżeli nie dojdzie do walki Brytyjczyków o wakujący pas mistrza Europy w wadze ciężkiej.Wydaje mi się, że Chisora trochę chowa głowę w piasek i nie chce za bardzo tej walki z Joshuą mimo możliwości zarobienia przyzwoitych pieniędzy. A Wy jakie odnosicie wrażenie? |
|||
22-01-2016, 09:48 PM
|
|||
|
|||
Ja myślę że on chce żeby Martin wziął go na dobrowolną,
nie po to, przyszedł na konferencje prasową Charles'a skomleć o walkę mistrzowską , bo pewnie ma podobne zdanie na temat nowego mistrza jak większość z nas, na pewno jakieś szanse na zwycięstwo z nim, żeby ryzykować zdrowie z Joshuą, |
|||
31-01-2016, 07:00 PM
|
|||
|
|||
Chisora vs Pulew? Jestem na tak. To zdecydowanie lepszy kierunek dla Derecka niż bęcki od Anthony'ego.
A tak swoją drogą to Chisora bardzo wulgarny jest. |
|||
02-02-2016, 12:43 AM
|
|||
|
|||
I jednak dojdzie do tej walki. Ciekawe jak zaprezentuje się Pulew? Jeżeli zbytnio mocno bęcki od Kliczki nie odbiły się na jego zdrowiu to będzie faworytem tej walki.
|
|||
02-02-2016, 10:19 AM
|
|||
|
|||
Pulew już chyba doszedł do siebie, stawiam na Bułgara.
|
|||
24-05-2016, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Wymiana zdań Derecka z Dillianem...
Być może to zapowiedź pod ich walkę? |
|||
24-05-2016, 07:38 PM
|
|||
|
|||
Jest między nimi sporo podobieństw, może być ciekawa walka. Chisora już musi teraz robić cyrki przed każdą walką i pomiędzy walkami, bo na poziomie sportowym nie wyżyje, za dużo razy już przegrał. Chętnie obejrzę tą walkę.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości