Brodnicka i Piątkowska
|
13-05-2017, 06:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Brodnicka i Piątkowska
Fajnie wyglądała, ładna babeczka, ale faktycznie w ringu już słabiej.
|
|||
13-05-2017, 06:58 PM
|
|||
|
|||
Dopiero teraz zajarzyłem, że walka Brodnickiej jest daniem głównym tej gali...
A więc są tam jakieś inne pary warte uwagi? Myślę, że Siwy z tym Gruzinem może dać niezłą "cepojadę" Oczywiście o ile nie padną po dwóch rundach. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
13-05-2017, 07:11 PM
|
|||
|
|||
Ja się z nudów gapię, ale nie ma tam walki, która by mnie interesowała. Jak widzę zestawienie Żeromiński - Szot to mam ochotę przełączyć na Klan.
|
|||
13-05-2017, 07:57 PM
|
|||
|
|||
Przypomina mi to walkę Pudzianowskiego z Silvą tylko, że Siwemu lepiej poszło niż Pudzianowskiemu. Chodzi mi o podobne postury oczywiście.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
13-05-2017, 08:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Brodnicka i Piątkowska | |||
13-05-2017, 08:44 PM
|
|||
|
|||
Myliłem się. Pod względem akcji to bardziej "Wspaniałe stulecie" niż "Klan". Kapitalny pojedynek Żeromińskiego z Szotem!
|
|||
13-05-2017, 08:49 PM
|
|||
|
|||
A tutaj mi spamujecie w temacie zacnej Ewy i tej drugiej Ewy
|
|||
25-06-2017, 12:24 AM
|
|||
|
|||
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
25-06-2017, 04:01 PM
|
|||
|
|||
I znów zaiskrzyło pomiędzy Ewą Brodnicką (14-0, 2 KO)
oraz Ewą Piątkowską (10-1, 4 KO). Doszło do pewnych spięć po wczorajszej gali Polsat Boxing Night w Gdańsku, gdzie ta pierwsza boksowała i po trudnej przeprawie pokonała Viviane Obenauf (10-3, 5 KO). Piątkowska oskarżyła swoją "koleżankę" o to, że rzekomo została przez nią uderzona. Wszystkiemu zaprzecza jednak mistrzyni świata federacji WBO wagi super piórkowej w wersji tymczasowej. - Piątkowska była wczoraj pijana, a między nami do niczego tak naprawdę nie doszło. Nie uderzyłam jej, to jakaś chora nagonka na mnie. Ona po prostu ma jakiś wyraźny kompleks związany z moją osobą. Przecież gdyby nie nasz konflikt, to nikt by o niej nie słyszał i dlatego sztucznie podkręca atmosferę. Wygłupia się coraz bardziej. Najpierw przeszkadzała podczas ważenia, teraz również ma jakieś problemy, to robi się straszna dziecinada - komentuje Brodnicka. |
|||
25-06-2017, 06:13 PM
|
|||
|
|||
Ciekawe co tam się stało, pewne jest to, że albo Brodnicka albo Piątkowska mija się z prawdą. Chyba, że Ewki rozpoczęły promocję (nie)planowanego rewanżu?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości