| 
					Jak sprawdzić swój ZIP/Postal Code?
				 | 
| 
					31-08-2015, 04:30 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2015 04:33 PM przez Wilczekstepowy.)
| 
 | |||
| Jak sprawdzić swój ZIP/Postal Code? 
					Chcę się zarejestrować na imdb ale muszę podać ZIP/Postal Code. Oczywiście nie wiem, co to jest.   Może mi ktoś coś podpowiedzieć?  EDIT: Aha już wiem. Nie zajarzyłem, że to po prostu chodzi o kod pocztowy.     | |||
| 
					31-08-2015, 04:49 PM 
| 
 | |||
| RE: Jak sprawdzić swój ZIP/Postal Code? 
					na filmweb jesteś zalogowany?
				 | |||
| 
					31-08-2015, 06:43 PM 
| 
 | |||
|  RE: Jak sprawdzić swój ZIP/Postal Code? (31-08-2015 04:49 PM)Wietnam napisał(a): na filmweb jesteś zalogowany?Co prawda nie do mnie pytanie, ale tak. Na filmwebie jest osobnik o nicku "Wilczekstepowy" i kiedyś z nim nawet zupełnie przypadkowo rozmawialiśmy na forum filmwebu. Oczywiście to może być zbieżność nisków, ale biorąc pod uwagę, że Wilczek filmwebowy wypowiadał się tam w temacie o Gołocie, to można śmiało obstawiać, że to jedna i ta sama osoba. | |||
| 
					31-08-2015, 07:07 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2015 07:15 PM przez Wilczekstepowy.)
| 
 | |||
| RE: Jak sprawdzić swój ZIP/Postal Code? | |||
| 
					31-08-2015, 07:31 PM 
| 
 | |||
					imdb, co możesz powiedzieć o tej stronie, ? Bo filmweb ostatnio mi się znudził, , | |||
| 
					31-08-2015, 08:21 PM 
| 
 | |||
					Na imdb chcę wejść ponieważ ponownie biorę się za naukę angielskiego.   Jest tam na pewno więcej informacji  o filmach no i pojawiają się szybciej te infa chociaż zapewne niewiele szybciej, bo zaraz jak ktoś coś przeczyta ciekawego na imdb to zaraz przenosi na filmweb.   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości